Teamleader Blog Article

10 Redenen waarom Jeroen de Wit dé CEO van het jaar is

10 Redenen waarom Jeroen de Wit dé CEO van het jaar is

Je hebt CEO’s en je hebt CEO’s. Wij zijn ontzettend trots dat onze CEO, Jeroen de Wit, is genomineerd voor de Computable Awards in de categorie "CEO van het Jaar". Waarom hij zou moeten winnen? Dat kan het Nederlandse team je maar al te goed vertellen, hieronder de 10 redenen!

Jeroen, de ondernemende Belg heeft het voor elkaar heeft gekregen om Teamleader niet alleen in België op de kaart te zetten, maar in maar liefst zes andere Europese landen. Samen met een team dat inmiddels is uitgegroeid naar ruim 150 medewerkers - en dat in slechts vijf (!) jaar! Dit zal de reden zijn dat Computable hem nomineert voor CEO van het Jaar. 

Stem op Jeroen
    Waarom vinden wij dat hij moet winnen?

 1. Jeroen is een geweldige professional
  Hoe succesvol je ook bent en hoe hard het bedrijf ook groeit, professionaliteit en een nuchtere kijk zijn belangrijk. Jeroen heeft het allebei: zijn nuchterheid doet zelfs Nederlands aan, maar dan met een vleugje Belgische passie. 
 1. Bij Jeroen staat de klant altijd op #1
  Zonder klanten, geen bedrijf. Zo simpel is het! Jeroen zorgt daarom goed voor zijn klanten en neemt elke vraag en verbeterpunt serieus. Hij doet werkelijk alles voor de klant en zoekt altijd naar een passende oplossing – hoe complex een probleem ook is.

 2. Interesse is zijn tweede naam
  Interesse voor zijn vak, interesse voor de klanten, interesse voor zijn medewerkers en interesse voor concullega's, Jeroen heeft het allemaal. Groeien lukt allen als je geïinteresseerd bent en leert van alles om je heen. Een belangrijke eigenschap om succesvol te worden én te blijven.

 3. Jeroen heeft de directheid die van een CEO wordt verwacht
  Snel handelen en duidelijk zijn in wat je wel en niet wilt - Jeroen zegt precies wat hij van iets vindt. Hij draait hiervoor niet om de hete brei heen. Wel zo duidelijk voor zichzelf, zijn collega's en de klant.
 1. Net zo complimenteus als je oma
  Een collega met een goed idee, het binnenhalen van een nieuwe klant of een ander succesmoment. Dit zijn momenten die niet onopgemerkt blijven bij Jeroen: dit laat hij dan ook graag merken! Door zijn charismatische karakter voel je je als werknemer gewaardeerd. Jeroen geeft dan ook graag complimenten – misschien wel meer dan de gemiddelde oma.
 1. Jeroen deinst niet terug voor een kritische blik
  Kritisch zijn is één van de vele sterke punten van Jeroen. Natuurlijk wel op een opbouwende en stimulerende manier.
 1. Gedrevenheid zit in zijn natuurlijke aard
  Jeroen is enorm fanatiek en als hij ergens voor gaat, bijt hij zich er volledig in vast. Dit werkt aanstekelijk, want door het plezier wat hij heeft in zijn werk wil je daar als werknemer ook aan bijdragen. Alleen het beste is goed genoeg.
 1. Jeroen is onze eigen ‘minister van sociale zaken’
  Daar waar de kans is om een praatje te maken, daar is Jeroen. Contact met klanten, medewerkers en partners, netwerken op events: spreekt je graag even aan! Allemaal cruciaal om gewaardeerd te worden door anderen. Jeroen heeft dit als geen ander in de vingers. 
 1. Zijn enthousiasme spat er vanaf
  Aan enthousiasme heeft Jeroen geen gebrek, ook voor zaken die niets met zijn bedrijf te maken hebben. Onze altijd kwispelende bedrijfshond is er niets bij. 
 1. Jeroen is onze eigen Prince Charming
  Dit heeft natuurlijk geen verdere uitleg nodig, je hoeft alleen maar even naar Jeroen te kijken!

Aan waardering voor deze ondernemer in elk geval geen gebrek! Niet verbazingwekkend dat het team het er unaniem over eens is dat Jeroen deze prestigieuze titel meer dan verdient. Stemmen dus!

Laat je inspireren en steun Jeroen in zijn strijd om de titel "CEO van het Jaar" te veroveren. Stem nu!

Stem op Jeroen