Teamleader Blog Article

4 jaar, 7 landen, 80+ mensen

4 jaar, 7 landen, 80+ mensen

Teamleader viert vandaag zijn 4-jarig bestaan en dat doen we met taart, een leuke workshop op het hoofdkantoor in Gent en de opening van een nieuw kantoor in Spanje!

Het voorbije jaar was er een dat steeds in stijgende lijn omhoog ging. Zowel in aantal klanten, nieuwe collega’s als actieve landen. Een overzicht van de afgelopen 12 maanden:

Juli 2015

We mochten vorig jaar heel wat nieuwe collega’s verwelkomen. Ondertussen bleef het team groeien en staan er momenteel 83 Belgen, Nederlanders, Duitsers, Spanjaarden, Fransen, Italianen en Britten te springen om het MKB te veroveren.


Teamleader 2015

 

Oktober 2015

Het begon allemaal als een kleine start-up van 3 vrienden. Hoewel we zelf de kans hebben gekregen om snel te groeien, vergeten we niet van waar we komen. We zijn nog steeds ‘Jenny from the block’, zoals J-Lo het zo passend wist te verwoorden. En om zelf iets terug te doen voor jonge ondernemers, lanceerden we in oktober het 'Teamleader for Startups' programma.

November 2015

Out with the old, in with the new. Ook bij ons: in november onderging Teamleader de grootste verandering in zijn vierjarig bestaan. Zowel de applicatie als de gehele huisstijl werden grondig onder de loep genomen. Resultaat: een frisse nieuwe branding met een nieuw logo en een nóg gebruiksvriendelijkere applicatie!


Teamleader nieuw logo

 

Maart 2016

Aan het begin van de lente begon de snelle groei zich op vreemde manieren te uiten. De werknemers op het hoofdkantoor in België werden gedwongen tot creative meetings. Begin maart kon de support-afdeling opgelucht ademhalen in het nieuwe pand op Dok Noord in Gent!

 

Mei 2016

In mei kondigde Teamleader België haar eigen evenement aan: Work Smarter. Ze verenigden daar meer dan 400 ondernemers, thought leaders en professionals rond de thema’s digitale transformatie, het Nieuwe Werken en slimmer ondernemen. Dit najaar zal Teamleader Nederland in hun voetsporen treden!

 

Juni 2016

Begin juni kregen we internationale aandacht via The Next Web. Waar we vorig jaar nog onverwachts op het podium stonden, werd nu een artikel van CEO Jeroen massaal gedeeld. Zijn 5 lessons for building a scalable sales machine gingen de professionele wereld rond.

Wij vieren, maar dat we dit kunnen doen, hebben we grotendeels te danken aan onze klanten.

Gracias, thank you, vielen Dank, grazie, merci beaucoup, bedankt!