Teamleader Blog Article

6 Redenen waarom jij Work Smarter niet wilt missen

6 Redenen waarom jij Work Smarter niet wilt missen

Over 3 maanden is Work Smarter al en heb je nog geen ticket gekocht, dan willen wij je heel graag overtuigen om dit wel te doen. Hieronder hebben wij 6 redenen uitgeschreven over waarom wij vinden dat je dit evenement zeker niet mag missen.

1. Topsprekers die weten wat er speelt

We hebben onze 20+ sprekers verdeeld over vijf praktische thema's die perfect aansluiten bij jouw vraagstukken. Hieronder hebben we een aantal van onze topsprekers voor je op een rij gezet.

 • Annemarie van Gaal is onderneemster en investeerder bij mkb-bedrijven. Op het event zal zij als dagvoorzitster aanwezig zijn en een paneldiscussie leiden tussen ondernemers. 
 • Ben Tiggelaar is een van de meest gevraagde sprekers over leiderschap. Hij leert jou hoe je veranderingen efficient doorvoert binnen je bedrijf.
 • Alexander Ribbink is oud-topman van TomTom. Veel mkb-bedrijven zijn bang om voor een doelgroep te kiezen, omdat ze bang zijn klanten mis te lopen. Tijdens zijn keynote geeft hij aan waarom het wel loont om te kiezen en daarop te focussen. 
 • Charlotte van 't Wout is een van de grootste business influencers van het moment en bouwde haar community van 25.000 ondernemers op Instagram. Tijdens haar presentatie op de Meer & Sneller verkopen stage geeft zij haar tips om video in te zetten tijdens de sales, hoe je relevant blijft voor jou doelgroep en hoe je een persoonlijk merk bouwt.
 • Jeroen de Wit is co-founder en CEO van Teamleader. Tijdens zijn openingskeynote vertelt hij over wat jij de komende tijd van ons kan verwachten. 
 • Mark Tigchelaar is de schrijver van het boek "Focus Aan - Uit" en geeft op onze Groeien & Digitaliseren stage een presentatie. Tijdens zijn verhaal geeft hij inzichten hoe jij meer gedaan krijgt op een dag, kan afsluiten van de kantoortuin en hoe je je werk op kantoor achterlaat na een hectische dag. 

Klik hier om alle sprekers te bekijken.

Schermafbeelding 2019-07-23 om 15.17.43

2. Laat je helpen door ons support team 

Heb je het idee dat je niet het maximale uit Teamleader haalt? Ons support team is de hele dag aanwezig om jou één op één te helpen. Je kunt je afspraak van te voren online inplannen. Wil jij zeker zijn van een plek? Mail ons alvast op worksmarter@teamleader.nl

41953983544_7b6f64a2c0_o

3. Netwerken maar! Alle potentiële klanten en conculega's zijn er

Tijdens Work Smarter komen ruim 650 ondernemers bij elkaar. Zo zitten er altijd potentiële klanten én concurrenten tussen die je kunt spreken. Laat die kans niet lopen! Door middel van een online systeem kun jij van te voren al afspraken maken met de mensen die jij graag wilt leren kennen. Wij zorgen ervoor dat dit allemaal soepel loopt tijdens het evenement. 

Daarnaast ken jij waarschijnlijk een deel van de aanwezigen al. Samen iets nieuws leren is een goede manier om jullie relatie te versterken.

48012274593_f5eb1a8853_z

4. 5 stages, zodat er altijd een onderwerp bij jou past

De uitdagingen van het mkb zijn breed. Daarom hebben wij onze thema's vernoemd naar de belangrijke uitdagingen en verbeterpunten van ondernemers.

Tijdens Work Smarter kun je leren over

 • "Strategie & Focus"
 • "Meer & Sneller verkopen"
 • "Digitaliseren & Groeien"
 • "Hoe doen andere ondernemers dat eigenlijk?"
 • "Netwerken & Samenwerken"

Verwacht praktische tips & tricks die jij de volgende dag kan inzetten. Lees hier over alle onderwerpen.

40863077280_2690bc156a_o

5. Een ticket voor maar €10

Voor € 50 exclusief fee en btw krijg jij een volle dag met keynotes van experts, een heerlijke lunch én een borrel.

De ticketkosten kunnen jullie noteren als bedrijfskosten. Jullie mogen hiervan een groot deel aftrekken van de belasting. Als jij ondernemer voor de inkomstenbelasting bent, mag je 80% aftrekken. Betalen jullie vennootschapsbelasting? Dan mogen jullie 73,5% aftrekken. Zo betaal je dus effectief maar € 10. Tip voor medewerkers: zorg dat je baas betaalt, zo kan je meeprofiteren van de belastingvoordelen. Zo wordt een dagje kennis opdoen wel erg verleidelijk.

48012377687_53dd6d3345_z

6. Heb je al gehoord van onze groepstickets?

Work Smarter is nog veel leuker met je hele team. Als je met drie personen of meer komt, krijg je ook nog eens een flinke korting. Je betaalt dan slechts € 35 exclusief fee en btw per persoon.

Zo zijn je tickets in een klap € 15 euro goedkoper. Een beter excuus voor een leuk teamuitje ga je niet vinden. Bedenk dat je met reden 5, dus eigenlijk maar € 7 per ticket betaald. Voor de prijs kun je het dan toch niet missen?

Kom op 5 november naar Work Smarter

Zien wij jullie op 5 november? Zou zo leuk zijn!