Teamleader Blog Article

7 Nieuwe integraties op de Marketplace

7 Nieuwe integraties op de Marketplace

De zomermaanden waren geen komkommertijd bij Teamleader: er staan maar liefst 7 nieuwe integraties op de Marketplace! Dat heeft vast en zeker te maken met de lancering van onze Build-pagina - daarop is het mogelijk je eigen Teamleader-integraties te bouwen.

In deze Feature Friday lees je welke nieuwe integraties er toegevoegd zijn en hoe ze jouw Teamleader-ervaring kunnen verbeteren.

  1. Outlook add-in voor e-mail tracking
  2. Hivemind manual & playbook creation
  3. WordPress web form
  4. Samson IT Voice over IP
  5. Mondago Voice over IP
  6. Invantive Suite business intelligence tools
  7. Wuunder parcel delivery

1. Outlook add-in voor e-mail trackingOutlook.com_icon.svg.png

Met onze nieuwe Outlook add-in kan je gemakkelijk nieuwe contacten en bedrijven in je mailbox aan je Teamleader-account toevoegen. Dat is niet alles: je kunt ook je e-mailgesprekken aan contactpersonen in ons CRM koppelen. Op deze manier sla je belangrijke informatie op één centrale plek op. Je salesteam en klantenservicemedewerkers zullen je dankbaar zijn! Bekijk de app.

 

2. Hivemind manual & playbook creationhivemind-logo.png

Groeit je bedrijf hard? Dan heb je waarschijnlijk al gemerkt dat workflows, playbooks en processen onmisbaar zijn. Hivemind biedt een oplossing voor de creatie, uitvoering en optimalisatie van deze processen. Door Hivemind aan Teamleader te koppelen, kun je bijvoorbeeld een playbook voor je salesteam maken - dan wordt geen enkele lead vergeten. Als je dit dan ook nog eens met een chat-app zoals Slack combineert, kun je ervan op aan dat iedereen in real-time op de hoogte wordt gehouden van iedere stap. Bekijk de app.

 

wordpress-logo-notext-rgb.png3. WordPress web form

Het WordPress web form biedt je de mogelijkheid om contactformulieren te maken en rechtstreeks te linken met je Teamleader-account - deze integratie is te vergelijken met de bestaande Web2Lead-koppeling. Je plaatst een WordPress formulier op je website om meer leads te genereren. Wanneer een contact zijn gegevens op je website invult, wordt er automatisch een Deal aangemaakt in Teamleader, zo verkrijg je vanzelf verkoopkansen! Je kunt de app binnenkort op onze Marketplace vinden.

 

xelion-pwered-by-samsonit.png

4. Xelion Voice over IP by Samson IT

Het nieuwste lid in onze Voice-over-IP-familie is Samson IT. Deze app biedt telefonie vanuit je browser. Met één klik bel je leads, contacten, partners en klanten vanuit je Teamleader-account - als je over hun telefoonnummer beschikt natuurlijk. Bekijk de app.

 

5. MondaGo Voice over IP Mondago.png

Nog een andere Voice over IP provider in de familie! MondaGo is een bekende speler in de VoIP-markt en integreert al met honderden andere tools die ervoor zorgt dat je contacten rechstreeks vanuit je CRM database kan bellen. Bekijk de app.

 

logo-ive.png

6. Invantive Suite business intelligence tools

Met Invantive kun je meer uit je Teamleader-data halen. Het bedrijf biedt een groot aanbod van tools en integraties zoals Word, Excel, Outlook, Query tool en ga zo maar door. Als je meer inzicht in je data wilt, of nodig hebt, dan is Invantive de oplossing! Bekijk de app.

logo wuunder RGB_1024x1024.png

 

7. Wuunder parcel delivery

Heb je een factuur of pakketje dat je vandaag nog moet afleveren bij de klant thuis? Wuunder regelt het voor je! Dankzij dit bedrijf kun je facturen of producten persoonlijk laten afleveren bij je klant; zo voorkom je het excuus dat ‘de factuur in de spam-filter is beland’. Bekijk de app.

Check al het aanbod op de Marketplace!

Naar de marketplace

We zijn ervan overtuigd dat je alles wat je kunt bedenken om je dagelijkse kantooractiviteiten zo gemakkelijk mogelijk te maken, kan vinden in onze Marketplace. Niet? Dan kun je altijd nog je eigen integratie bouwen op de Teamleader API.