Teamleader Blog Article

Aangepaste IMAP-koppeling, korting op offertes en facturen

Aangepaste IMAP-koppeling, korting op offertes en facturen

Aangepaste IMAP-koppeling

Met de IMAP-koppeling in Teamleader is het mogelijk om e-mails die u ontvangt van uw leads of klanten te tracken in Teamleader.

Deze week werden de lay-out en de functionaliteit van de IMAP-koppeling verbeterd. Als u nu een e-mail wil tracken in Teamleader, kan u kiezen in welke map u naar e-mails zoekt, bijvoorbeeld in uw inbox of verzonden berichten. Daarnaast kan u ook zoeken op afzender en onderwerp.

imap

Links krijgt u een lijst te zien van alle mails die beschikbaar zijn om te tracken. Mails die al werden getracked, worden aangeduid met een enveloppe-icoontje. Nadat u de e-mail heeft getracked, komt deze in de aparte tracking te staan onderaan de detailpagina van uw contact.

imap2

Korting toevoegen aan offertes en facturen

Als u een offerte of factuur moet verzenden naar uw klant, kan het al eens gebeuren dat u een korting toekent. Om dit te vereenvoudigen, heeft Teamleader een kortingslijn toegevoegd bij het opmaken van offertes en facturen.

korting

Maakt u een offerte of factuur op, dan zal bij de items op de offerte een icoon van een rekenmachine verschijnen op elke lijn die u wilt bewerken. Klikt u daarop, dan wordt u doorverwezen naar een nieuw scherm, waar u de korting kan instellen.

korting2

De korting werkt procentueel. Wilt u dus een korting van 10% toekennen op een item van € 100, dan zal Teamleader voor u berekenen dat uw klant nog € 90 zal moeten betalen.