Terug naar het blog overzicht

Aangepaste IMAP-koppeling, korting op offertes en facturen

Aangepaste IMAP-koppeling

Met de IMAP-koppeling in Teamleader is het mogelijk om e-mails die u ontvangt van uw leads of klanten te tracken in Teamleader.

Deze week werden de lay-out en de functionaliteit van de IMAP-koppeling verbeterd. Als u nu een e-mail wil tracken in Teamleader, kan u kiezen in welke map u naar e-mails zoekt, bijvoorbeeld in uw inbox of verzonden berichten. Daarnaast kan u ook zoeken op afzender en onderwerp.

imap

Links krijgt u een lijst te zien van alle mails die beschikbaar zijn om te tracken. Mails die al werden getracked, worden aangeduid met een enveloppe-icoontje. Nadat u de e-mail heeft getracked, komt deze in de aparte tracking te staan onderaan de detailpagina van uw contact.

imap2

Korting toevoegen aan offertes en facturen

Als u een offerte of factuur moet verzenden naar uw klant, kan het al eens gebeuren dat u een korting toekent. Om dit te vereenvoudigen, heeft Teamleader een kortingslijn toegevoegd bij het opmaken van offertes en facturen.

korting

Maakt u een offerte of factuur op, dan zal bij de items op de offerte een icoon van een rekenmachine verschijnen op elke lijn die u wilt bewerken. Klikt u daarop, dan wordt u doorverwezen naar een nieuw scherm, waar u de korting kan instellen.

korting2

De korting werkt procentueel. Wilt u dus een korting van 10% toekennen op een item van € 100, dan zal Teamleader voor u berekenen dat uw klant nog € 90 zal moeten betalen.

Over de auteur

Vicky Van Riel - Marketing

Als kunstwetenschapper met roots in de psychologie weet Vicky niet alleen waar de betere film over gaat, ze kan ook perfect uitdrukken wat ze erbij voelt. Voor haar marketingfunctie beroept ze zich bovendien op een uitgebreide retailachtergrond. Vicky beweert van wielrennen te houden, al heeft niemand haar ooit van Amsterdam naar Gent zien fietsen.

Blijf op de hoogte van Teamleader en ontvang alle nieuwtjes als eerste!