Teamleader Blog Article

Aanpassing van de timesheets

Aanpassing van de timesheets

Aanpassing van de timesheets

 klik om te vergroten

klik om te vergroten

We namen deze week de timesheetpagina eens grondig onder handen. Wie nu via het persoonlijk menu rechtsboven (klikken op uw naam) naar de timesheetpagina gaat, zal direct het verschil merken. Bovenaan de pagina kan u direct kiezen voor een dag-, week- of maandview van uw gepresteerde uren. Standaard zal dit op de weekview staan.

Daaronder krijgt u direct een overzicht van de factureerbare tijd en het aantal gepresteerde uren. In het weekoverzicht kan u per dag uw geregistreerde tijd bekijken. Als er op een bepaalde dag al tijd is geregistreerd, dan kan u dit in detail bekijken door op de dag te klikken. Een lijst met taakbeschrijvingen zal openklappen. De lijst met uurregistraties van vandaag zal standaard open staan. Om nog meer in detail te gaan, kan u kiezen voor de dagview.

In het maandoverzicht zal u het aantal geregistreerde uren per type taak zien staan, zodat u direct duidelijk te zien krijgt waaraan u het meeste tijd heeft besteed en hoeveel daarvan kan gefactureerd worden.

Een nieuwe timetracking toevoegen aan een bepaalde dag kan simpelweg door op het plussymbool te klikken naast de gewenste dag.

Nieuw is ook dat u de timesheets van uw collega's kunt zien, ook al bent u geen superuser. U kunt evenwel geen aanpassingen maken in de tijdsregistratie van uw collega's. Deze functie is enkel voorbehouden voor de superusers. Net als vroeger kunt u ook een rapporten genereren van de prestaties van uw medewerkers over een bepaalde periode.