Teamleader Blog Article

Automatisch ingelogd blijven, Update Gmail- en Exchange plugin

Automatisch ingelogd blijven, Update Gmail- en Exchange plugin

Automatisch ingelogd blijven in Teamleader

Door een kleine aanpassing deze week is het vanaf nu mogelijk om zelf de tijdsduur te bepalen van uw Teamleader sessie. Vroeger werd u automatisch uitgelogd als u een een bepaalde periode inactief was, tenzij u er zelf voor koos om ingelogd te blijven.

Met de nieuwe aanpassing kunt u zelf aangeven hoelang Teamleader actief moet blijven vooraleer u automatisch uitgelogd wordt. Onder Instellingen > Algemeen vindt u nu onderaan een slider waarbij u de tijdsduur kan kiezen. Als een gebruiker inactief is na afloop van die periode, zal Teamleader hem automatisch uitloggen. Deze tijdsduur staat standaard ingesteld op 30 minuten.

logout

Belangrijk! Gebruikers die de functie 'remember me' hadden aangevinkt, zullen éénmalig opnieuw moeten inloggen om hun sessieduur in te stellen.

Update Gmail- en Exchange plugin

Gebruikers van de e-mailplugin voor Gmail en Microsoft Exchange die de ticketingmodule actief hebben, kunnen vanaf nu ook vanuit hun e-mailclient een e-mail onmiddellijk omzetten naar een ticket. Via de Teamleader-balk onderaan zal u nu kunnen kiezen om een ticket te maken en eventueel te linken aan een project. Het ticket zal dan automatisch in Teamleader terechtkomen.

ticketingplugin