Teamleader Blog Article

Nieuw op de Marketplace: CompanyView!

Nieuw op de Marketplace: CompanyView!

Met de Google Chrome plugin van CompanyView zoek je binnen Teamleader razendsnel de juiste gegevens op van elk bedrijf met een KvK-nummer. Zo vul je direct de juiste gegevens aan in je CRM, waardoor je later opnieuw tijd wint bij het opmaken van een offerte of factuur.

Wat is CompanyView?

CompanyView helpt organisaties om maximaal rendement te halen uit marktbewerking met als ultieme doel: 1-op-1 conversie door 1-op-1 communicatie. De voor jou relevante databronnen zijn direct ter beschikking en samengebracht in één gebruiksvriendelijk systeem, CompanyView.

Zoek in CompanyView alle bruikbare informatie over de 2,6 miljoen bedrijven en 3,6 miljoen contactpersonen in Nederland. Hierdoor kan je salesafdeling zich optimaal voorbereiden op gesprekken en daarnaast vroegtijdig kansen signaleren. Doordat de informatie in CompanyView real-time beschikbaar is, heb je altijd en overal toegang tot de meest actuele informatie over jouw klant of prospect. 

Hoe werkt de integratie?

Je vindt de Google Chrome plugin van CompanyView op onze Teamleader Marketplace. Om die plugin te kunnen gebruiken, heb je wel een CompanyView-account nodig. Die kun je aanvragen via de website.

Heb je al een account? Dan kun je daar de koppeling met Teamleader maken. Ga naar ‘Mijn profiel’ en kies ‘Connected Apps’. Hier voer je je Teamleader API-groep en API-sleutel in. Je vindt beide codes terug in je Teamleader-account (alleen toegankelijk voor administrators).

Ga na het maken van de koppeling naar je Teamleader account en open een bedrijf met een KvK-nummer. Rechtsboven in je Chrome browser zie je het logo van CompanyView staan. Wanneer je hier op klikt, dan opent er aan de rechterkant van je scherm een venster. In dit scherm krijg je onmiddellijk alle relevante informatie van het bedrijf te zien.

companyview.png


Wil je weten of CompanyView iets voor jou is? Vraag dan vandaag nog je account aan via hun website of bel naar +31 72 711 26 35!