Terug naar het blog overzicht

E-mailadressen deblokkeren, waarschuwing bij hoge gesprekskost

E-mailadressen deblokkeren

Het kan heel soms een keer voorkomen dat een e-mail die verzonden werd uit Teamleader toch niet aankomt bij de juiste persoon. Dit kan om verschillende redenen: misschien zit er een spelfout in het e-mailadres, de inbox van de ontvanger zit compleet vol of het adres is gewoon nep. In die gevallen zal de e-mail die je stuurde 'bouncen' of terugkaatsen. Je krijgt een melding dat de e-mail niet kon afgeleverd worden en het adres komt op de blacklist te staan.


E-mail niet toegekomen

 

Op de wat-list? Inderdaad, een e-mailadres dat we niet konden bereiken, komt automatisch op onze blacklist te staan. Je vraagt je misschien af waarom. Eigenlijk om de simpele reden dat meerdere pogingen voor 'slechte' adressen de reputatie van de Teamleader e-mailservers naar beneden halen. Hoe lager de reputatie, hoe minder waarschijnlijk het is dat een e-mail in de juiste inbox terechtkomt. We houden dit dus liever zo hoog mogelijk.

Maar vaak gebeurt het dat een gebouncete e-mail een tijdelijk probleem omvat. Betekent dit dan dat je nooit meer een e-mail kan sturen naar dit bedrijf? Gelukkig niet. Als een e-mailadres faalt, kan je vanaf nu het adres uit de blacklist halen. Klik gewoon op de link in de e-mail die je waarschuwt van de fout en je leert direct meer over het hoe en het waarom van het falen.


Geblokkeerd e-mailadres


Als je zeker bent dat een e-mailadres correct is, kan je nu dus klikken op de knop 'e-mailadres weghalen uit de blacklist' om het uit de lijst te halen.

Waarschuwing voor dure TL Voice gesprekken

Als je Teamleader Voice gebruikt en vaak gesprekken voert naar exotische landen of speciale nummers, dan kan het zijn dat de kostprijs van het gesprek hoger is dan normaal. Omdat er vroeger geen manier was om dit te weten te komen, hebben we nu een kleine waarschuwing toegevoegd aan de pop-up van het gesprek als de kosten hoger zijn dan een standaardgesprek.

Kosten telefoongesprek

 

Over de auteur

Benny Waelput

Game of Thrones has Maesters, we have Benny: a man whose vast experience, life-long devotion and superior intelligence have made him a walking, talking and inexhaustible source of knowledge about Teamleader - and strong Belgian ales and bass guitar too. Knowledge this hard-working ex-customer success, ex-inside sales, now full-on copywriter is more than willing to share with whoever's asking. "Benny knows" is a phrase so often heard, you tend to forget that a couple of beers make him sound more like a potty-mouthed pirate than a scholar.

Blijf op de hoogte van Teamleader en ontvang alle nieuwtjes als eerste!