Teamleader Blog Article

Eenheden bij artikelen, Teamleader is nu app.teamleader.eu

Eenheden bij artikelen, Teamleader is nu app.teamleader.eu

Prijseenheden bij artikelen

Verkoop je vaak artikelen per (lopende) meter, ton, uur, kilogram (of voet, duim en pond als je in één van de drie landen met het imperiaal stelsel woont - ja, we bedoelen jullie, Liberia, Myanmar en de VS), dan is het vandaag je geluksdag: we introduceren namelijk prijseenheden bij artikelen! Vanaf nu is het mogelijk om eenheden toe te voegen per artikellijn op offertes en facturen.

Prijseenheden bij offertes


Je kan zelfs zelf kiezen welke eenheden je wilt toevoegen. Om je werk te besparen, hebben we al enkele standaardeenheden toegevoegd. Ga zeker eens kijken naar de tab 'Artikelen' bij je instellingen.

Eenheden

Tip: vergeet ook niet je template lay-out te controleren. Zorg ervoor dat de lay-out de shortcode $UNITS$ bevat om de specifieke eenheden ook weer te geven op je offertes en facturen.

Je Teamleader account bevindt zich nu op app.teamleader.eu

Je hebt het misschien al gemerkt, maar de URL van je Teamleader account is veranderd van teamleader.be naar app.teamleader.eu. Waarom, vraag je je misschien af? Nou, om deze twee redenen:

  • Met onze recente uitbreiding naar Nederland, Duitsland en binnenkort Spanje, voelden we dat we de teamleader.be-domeinnaam ontgroeid waren.
  • Deze aanpassing opent de deur voor de persoonlijke domeinnamen: zo hopen we binnenkort de domeinen mijnbedrijf.teamleader.eu te introduceren!

Wat verandert er voor jou? Eigenlijk niet veel. We hebben de overgang zo vloeiend mogelijk proberen maken. Toch kunnen er enkele uitzonderingen zijn:

  • Door de aanpassing is het mogelijk dat gebruikers van Teamleader Voice hun browser opnieuw toegang moeten verlenen om de microfoon te gebruiken.
  • Je bladwijzers blijven normaal gezien werken, maar we raden aan om ze toch aan te passen.
  • API-gebruikers kunnen de oude URL nog steeds gebruiken.

Als je vragen hebt omtrent deze aanpassing, contacteer ons gerust via support@teamleader.eu!