Teamleader Blog Article

Facturatieherinneringen in meerdere talen, Tracking bij meetings

Facturatieherinneringen in meerdere talen, Tracking bij meetings

Alternatieve talen voor facturatieherinneringen

factlang

Tot voor kort konden facturatieherinneringen nog niet in een andere taal verstuurd worden. Daar brengen we deze week verandering in: wie nu een facturatieherinnering opstuurt zal kunnen specifiëren in welke taal de herinnering wordt verstuurd.

Bij het aanmaken van nieuwe facturatieherinneringen kan u bijvoorbeeld kiezen om een Franse herinnering te sturen als de factuur gericht is aan een Franstalige klant. Deze herinneringen kunt u aanmaken via Instellingen > Facturen > Automatische herinneringen.

 Tracking bij meetings

Soortgelijk als bij contacten, bedrijven en facturen, is er vanaf deze week ook een tracking beschikbaar gemaakt bij meetings. In de tracking kunt u volgen wat er allemaal omtrent een bepaalde meeting is gebeurd. Net als bij de andere trackings, kunt u ook collega’s op de hoogte stellen van gebeurtenissen via het @-teken.

trackingmeetings

Enkele kleine vernieuwingen:

Timetracking op een project exporteren: wie nu een rapport genereert op een project, kan kiezen om een Excel-bestand te genereren met alle timetracking die op het project gepresteerd zijn. Ook per milestone kunt u hiervan een rapport maken.

Templates voor verzending van creditnota’s: via Instellingen > Facturatie kunt u nu ook templates maken voor het verzenden van creditnota’s.

Uitbreiding API: onze API ondersteunt nu ook de mogelijkheid om via een externe link bestanden te downloaden/uploaden naar Teamleader. Meer info vindt u via http://public.teamleader.be/api/index.php