Teamleader Blog Article

Het tweede kaarsje uitblazen voor Teamleader

2 jaar Teamleader

Het was vorige week 2 jaar geleden dat Teamleader zijn symbolische eerste steen legde. Op 1 juli 2012 startte Teamleader met het aanbieden van een online CRM- en facturatieprogramma. Ondertussen is het ijzersterk team al uitgebreid tot uit 13 leden. Die uitbreiding kwam er naar aanleiding van de investering van Fortino, waardoor Teamleader sneller zal evolueren in de toekomst, op vlak van nieuwe features in de applicatie en op vlak van support. Dat het een topjaar was voor Teamleader, is dus geen twijfel.

De tweede verjaardag van Teamleader vierden we met een filmpje:

Toekomstplannen

Deze eerste twee succesvolle jaren bewijzen dat Teamleader potentieel heeft om te groeien op alle vlakken. Eerst en vooral is het de bedoeling de applicatie op ieder gebied even gebruiksvriendelijk te maken. Teamleader zal nooit als ‘af’ beschouwd worden en zal in de toekomst steeds evolueren, met nieuwe updates, features & design. We rekenen daarvoor uiteraard ook op de feedback van onze klanten.

Door de investering van Fortino is het niet enkel mogelijk de applicatie te perfectioneren & maar deze ook op nieuwe markten te lanceren. Geleidelijk aan zullen nieuwe talen beschikbaar worden en zal Teamleader zich richten op de Europese Markt.

Om het met de woorden van CEO Jeroen De Wit te zeggen: “We plannen om snel uit te breiden met Teamleader, maar dit zal nooit ten koste gaan van de kwaliteit van de support & de applicatie. Die zijn voor ons altijd dé prioriteit geweest.”

Feature Fridays

We hebben dit jaar natuurlijk niet stil gezeten. In de categorie 'Feature Friday' kon u wekelijks onze updates aan Teamleader of de mobile app lezen. We blikken even terug op de belangrijkste updates. Ten eerste is Teamleader nu drietalig beschikbaar: Nederlands, Frans & Engels. In de toekomst hopen we daar nog enkele talen aan toe te voegen.

Sinds dit jaar zijn er ook 32 boekhoudpakketten compatibel met Teamleader. Veel kans dus dat het uwe er nu tussenzit! Dit was allemaal mogelijk dankzij de nieuwe Teamleader API. Hiermee kan u Teamleader laten communiceren met uw eigen applicaties, als deze ook een API bezitten.

De kilometerberekening bij meetings bleek ook een hit te zijn: nu hoeft u nooit meer zelf berekenen hoe lang u onderweg zal zijn naar uw klant. Heeft u zelf nog suggesties voor aanpassingen of nieuwe features? U kan ze voorstellen in het nieuwe User Voice Forum, te bereiken via de Feedback knop in Teamleader! Misschien komt uw suggestie wel in het blogbericht van volgend jaar terecht.

Hieronder kan u de volledige lijst met features raadplegen die in het afgelopen jaar geïntroduceerd zijn.