Teamleader blog
Teamleader Blog Article

Itay Haber (CCO) en Marc Zinnemers (CFO) maken managementteam compleet

Itay Haber (CCO) en Marc Zinnemers (CFO) maken managementteam compleet

Met trots verwelkomen we twee nieuwe internationale leden in ons managementteam: Itay Haber en Marc Zinnemers. Ontdek hun rol binnen Teamleader en wat ze zullen betekenen voor het bedrijf, maar vooral ook voor onze klanten.

Itay Haber: klantgerichte aanpak door het volledige bedrijf

Itay werkte voorheen bij Google en behaalde daar indrukwekkende resultaten. Hij was onder meer Head of Marketing voor Google for Work in EMEA, hun snelst groeiende regio. Daarnaast richtte hij het grootste trainingsprogramma van het Verenigd Koninkrijk op: de ‘Digital Garage’. Al meer dan 450.000 mensen werden lid van dit platform voor gratis online marketingcursussen sinds de oprichting in 2015. “De missie van de Digital Garage ligt heel dicht bij die van ons: mensen helpen om slimmer te werken”, verklaart Jeroen De Wit, CEO van Teamleader.  

Die gedeelde waarden maken van Itay de geschikte Chief Commercial Officer. Jeroen: “Beweren dat je de klant op de eerste plaats zet is één ding… maar het is nog iets anders om dat op alle vlakken waar te maken. Itay zal onze afdelingen voor marketing, sales en customer success nog beter op elkaar afstemmen met een klantgerichte aanpak. Samen met hem bouwen we verder aan een professionele organisatie, met gemotiveerde medewerkers en tevreden klanten.”

Itay kijkt in ieder geval uit naar deze nieuwe uitdaging: “Ik ben blij om deel uit te mogen maken van Teamleader. Het bedrijf gaat een nieuwe groeifase in en ik krijg de kans om samen te werken met het team dat die ontwikkeling mogelijk maakte. Ik kijk ernaar uit om het product verder uit te bouwen en samen voor een minstens even succesvolle toekomst te zorgen.”

Marc Zinnemers: middelen slim inzetten dankzij financiële expertise

We voelden hetzelfde enthousiasme toen we Marc Zinnemers’ cv ontvingen. Na twintig jaar ervaring in financiën op het hoogste niveau, overtrof hij zichzelf in zijn laatste functie bij RES. Na een internationale uitbreiding en verdrievoudiging in winst en aantal medewerkers, werd het bedrijf overgenomen door een internationale speler. Je hoeft dus geen financieel expert te zijn om te snappen dat hij de perfecte Chief Financial Officer is.

Marc neemt de leiding over de financiële, HR- en juridische afdeling. We willen graag leren uit zijn ervaring met kapitaal aantrekken en zijn benieuwd naar zijn financiële strategie. Het enthousiasme is wederzijds, volgens Marc: “Ik ben enorm onder de indruk van de sterke ondernemerscultuur die bij Teamleader heerst. Ik wil meebouwen aan dit momentum, middelen vrijmaken voor de belangrijkste prioriteiten en helpen om Europa’s belangrijkste productiviteitsplatform voor het mkb worden.”

“Om dat doel te behalen,” voegt Jeroen toe, “moeten we onze middelen slim inzetten. Alleen zo kunnen we de beste en meest functionele tool bouwen, die je kan verbinden met al je favoriete apps. Dat is wat onze klanten tenslotte willen zien. Marcs expertise zal een beslissende factor zijn in het behalen van dat doel.”

De uitbreiding van het managementteam is een belangrijke stap in de verdere professionalisering van het bedrijf. De juiste mensen aantrekken is cruciaal om een stabiele groei mogelijk te maken. “We willen ons jong en ambitieus team aanvullen met doorgewinterde professionals. Sterke expertise vormt de ruggengraat van onze internationale uitbreiding”, zegt Jeroen De Wit, die benadrukt waar het bedrijf zo sterk in gelooft: een balans vinden tussen nieuw talent en sterke leidersprofielen. “We zijn er zeker van dat dit een grote impact zal hebben op ons doel om Europese marktleider te worden.”

Tijdens onze jacht op de geschikte profielen hielden we jullie, onze klanten, voortdurend voor ogen. We willen onze software blijven verbeteren en je de beste service garanderen. Dat kan alleen maar met de juiste mensen op de juiste plaats. Samen met onze nieuwe aanwinsten, focussen we ons op voortdurende groei, zonder daarbij aan stabiliteit in te boeten.