Teamleader Blog Article

Klantgericht ondernemen

Klantgericht ondernemen

Op donderdag 23 oktober 2014 organiseert Teamleader een gratis evenement omtrent klantgericht ondernemen op basis van een doeltreffende CRM-strategie.

Verschillende sprekers met een grondige kennis van de do's & don'ts in de CRM-wereld delen hun inzichten op basis van hun ervaringen en studies. Door de jaren heen bundelden ze hun bevindingen waarmee ze nu tips & tricks voor nieuwe strategieën verspreiden in een steeds verder digitaliserende wereld.

Deze keynotes worden afgewisseld door enkele getuigenissen van bedrijven die erin geslaagd zijn om een succesvolle klantgerelateerde strategie uit te bouwen. Zij vertellen ons hun ervaringen in de zoektocht naar een geschikte manier van werken op CRM-niveau.

Na afloop van de getuigenissen en keynotes is er nog een netwerkmoment voorzien waarbij u handige contacten kunt leggen met andere geïnteresseerden.

U bent welkom in HAL 26 te Gent op 23 oktober vanaf 13u. Let op, registratie is verplicht. Bekijk de programmatie via www.klantgerichtondernemen.be of schrijf u onmiddellijk in via Eventbrite:

Eventbrite - Klantgericht ondernemen

 

De sprekers

Steven Van Belleghem

Auteur van "When digital becomes human" en een innovatieleider over de transformatie van klantrelaties en de toekomst van marketing.

Wil Wurtz

Wil Wurtz is adviseur, auteur, spreker en pionier op het gebied van klantgericht ondernemen en CRM.

Ruud Verduin

Auteur van het boek ‘CRM, een inleiding’, co-auteur van marketingboek van het jaar 2005 ‘Event Driven Marketing’ en jurylid van de CRM Awards.

Duco Sickinghe

Duco is de oprichter van durfkapitaalfonds Fortino. Hij is Ex-CEO van Telenet en werd manager van het jaar 2011.

Dit alles wordt gemodereerd en in goede banen geleid door niemand minder dan Evy Gruyaert, tv-gezicht en zelf succesvol onderneemster met haar juwelencollectie Malice in Wonderland.