Teamleader Blog Article

Instelbare kleuren per taaktype en bewerkbare templates voor offertes

Instelbare kleuren per taaktype en bewerkbare templates voor offertes

Instelbare kleur per taaktype

Wil je meer overzicht in je takenpakket? Het was al langer mogelijk om je taken onder te verdelen per taaktype, zoals administratie, marketing, design,… Vanaf nu kan je elk van deze taaktypes een eigen kleur toewijzen.

Type taak bewerken

Hoe ga je te werk?

Bij de instellingen, in het tabblad “planning” kan je de verschillende types taken toevoegen. Om een kleur in te stellen, klik op het potloodje en klik vervolgens op “geavanceerde opties”. Daar kan je de hexacode voor het taakkleur ingeven.

Update aan de template voor offertes

Templates voor offerteinhoud

De templates voor de inhoud van een offerte kunnen vanaf nu bewerkt worden. Vroeger was het alleen mogelijk om een offerte op te slaan als template. Vanaf vandaag kan je gewoon naar de instellingen navigeren en daar een bestaande template bewerken. Je vindt deze terug in het tabblad “deals” bij de instellingen, onderaan bij templates voor offerteinhoud.

Automatische aanvulling Nederlandse adressen

Goed nieuws voor wie Nederlandse contacten onderhoudt; vanaf nu worden stad en straat automatisch aangevuld wanneer je een Nederlands huisnummer en postcode ingeeft. In Nederland kunnen unieke adressen bepaald door een combinatie van huisnummer en postcode. Dit wordt gecontroleerd door een slimme API. Indien het huisnummer niet correct ingegeven wordt, zal dus ook geen adres aangevuld worden. Deze soortgelijke feature bestond al voor België, maar wordt nu ook uitgebreid bij Nederlandse adressen.