Teamleader Blog Article

Multi-select vakantie, Handtekening uploaden, Mobiele app updates

Multi-select vakantie, Handtekening uploaden, Mobiele app updates

VakantiedagenMulti-select vakantiedagen

We maken jullie leven opnieuw een stapje makkelijker: wie vanaf nu meerdere dagen verlof in één keer wil aanvragen, hoeft niet meer elke dag apart aan te duiden. In plaats daarvan kan je makkelijk klikken en slepen vanaf de start- tot de einddatum van de periode waarin je vakantie wilt nemen.

Als je dit probeert, zie je een nieuw menu verschijnen aan de rechterkant. Hier kan je nog de details van je vakantie aanpassen, bijvoorbeeld het type of de specifieke uren die je vrijaf wilt nemen. Klik op 'Toevoegen' om de aanvraag naar je Teamlead of administrator te sturen. Bahama's, here we come!

Bestaande handtekening uploaden

In Teamleader kon je al langer je eigen handtekening toevoegen aan je offertes. Dit kon je doen door zelf je krabbel te tekenen met je muis. Voor mensen met een iets onvastere hand hebben we nu de optie toegevoegd om een vooraf gemaakte afbeelding van je handtekening te uploaden.

Navigeer je naar je persoonlijk menu rechts bovenaan, kies dan voor 'Mijn profiel' en klik op de 'Nu aanmaken'-knop naast 'Handtekening'. Kies de optie 'Upload' en selecteer een bestand op je computer. De upload ondersteunt de bestandsformaten .jpg en .png, met een maximumgrootte van 2MB.


Online handtekening aanmaken

 

Mobiele app updates

De mobiele app van Teamleader heeft ook enkele kleine updates gekregen, waaronder:

  • Artikelen zichtbaar in de navigatie
  • Gespreksresultaten toevoegen aan gesprekken via de app
  • Selecteer het gewenste departement bij werkbonnen
  • Selecteer een taaktype bij het bewerken of toevoegen van een taak
  • Kleine bug fixes

Zoals gewoonlijk zal de Android-versie zeer binnenkort geüpdatet worden. Op de iOS-versie is het iets langer wachten. Je hoeft je geen zorgen te maken: de updates worden automatisch geïnstalleerd (tenzij je instellingen anders aangeven).