Terug naar het blog overzicht

Nieuw target: taakopvolging, Verbetering LinkedIn-koppeling

Nieuw target: taakopvolging

We introduceren deze week ook een nieuw type target: taakopvolging. Met dit target kunt u een procentuele weergave instellen van het aantal taken dat binnen de deadline of binnen de vooropgestelde duur moet afgewerkt worden.

Net als bij de andere targets kunt u de parameters instellen door via de Statistieken naar Targets te navigeren en bovenaan op het ‘+’-symbool te klikken. Bij type kiest u voor ‘taakopvolging’ en als subtype kunt u kiezen of het target moet ingesteld worden naargelang de deadlines of naargelang de vooropgestelde duur van de taken.

De andere parameters zijn gelijkaardig aan die van andere targets. Zo kunt u een periode instellen, de herhalingstermijn of bijvoorbeeld het target instellen specifiek voor een bepaald persoon of team.

linkedin

Verbetering LinkedIn-koppeling

Omdat we merkten dat in sommige gevallen onze koppeling met LinkedIn niet goed werkte, hebben we hier afgelopen week nog eens naar gekeken. Ondertussen werkt de koppeling weer naar behoren. Vanaf nu kunt u dus weer contactgegevens aanvullen met Linkedin-gegevens en connectieverzoeken sturen vanuit Teamleader. Het is mogelijk dat u eerst Teamleader opnieuw toegang moet verlenen tot uw LinkedIn-account.

Let wel: u kunt enkel connecteren met personen tot de tweede graad. Mogelijks zijn contactpersonen hun gegevens ook niet publiek toegankelijk wegens hun privacy-instellingen.

Over de auteur

Vicky Van Riel - Marketing

Als kunstwetenschapper met roots in de psychologie weet Vicky niet alleen waar de betere film over gaat, ze kan ook perfect uitdrukken wat ze erbij voelt. Voor haar marketingfunctie beroept ze zich bovendien op een uitgebreide retailachtergrond. Vicky beweert van wielrennen te houden, al heeft niemand haar ooit van Amsterdam naar Gent zien fietsen.

Blijf op de hoogte van Teamleader en ontvang alle nieuwtjes als eerste!