Teamleader Blog Article

Nieuw: Twinfield-koppeling & updates aan de invoicewizard

Nieuw: Twinfield-koppeling & updates aan de invoicewizard

Integratie met boekhoudpakket Twinfield

Naast onze koppelingen met Exact Online en Octopus, introduceert Teamleader nu ook een koppeling met boekhoudpakket Twinfield, een zeer populair pakket in Nederland. Net als de twee bovengenoemde programma’s is koppeling tussen Twinfield en Teamleader er één in twee richtingen.

De nieuwe koppeling met Twinfield stelt je ook in staat om, net als bij Octopus en Exact, zowel contact- als betalingsgegevens in twee richtingen te synchroniseren. Dankzij de importtool voor contacten hoef je niet meer omslachtig te werk gaan met export en import van CSV-bestanden. Wie al een Twinfield-account heeft kan deze koppelen via onze ‘Integraties’.

Updates aan de invoice wizard

De invoice wizard, onze handige tool om snel ongefactureerde tijd toch te factureren, heeft enkele kleine updates ondergaan. Zo zijn nu ook de segmenten van modules projecten, contacten en bedrijven beschikbaar onder ‘geavanceerde opties’. Op deze manier kan je nog sneller de juiste facturen maken van personen waarvan je de gebruikte tijd nog niet had ingebracht.

Daarnaast bevat de invoice wizard nu ook een zoekfunctie, zodat je eenvoudigweg op de naam van een persoon of bedrijf kan zoeken naar tijd die je nog wenst te factureren.

Als derde en laatste wijziging zal je zien dat nu alle sliders standaard uit staan. Als je maar één bedrijf wilt factureren, hoef je dus niet alle sliders apart uit te schakelen voordat je kan doorgaan.