Teamleader Blog Article

Nieuwe app, koppeling met Exact Online

Nieuwe app, koppeling met Exact Online

Teamleader on the go!

Het is van alle tijden, je werk meenemen op de baan. Is het nu een prospect, werf of opleiding, je informatie heb je nodig om efficiënt te kunnen werken. Vroeger bracht dat een hele stapel papierwerk en een volle aktetas met zich mee. Gelukkig heeft er zich de laatste jaren gradueel een verschuiving naar een mobiele werkplek voorgedaan.

Ook Teamleader werkt al een tijdje aan een oplossing om ook op de baan je gegevens te raadplegen. Dit is al geresulteerd in de vorm van onze mobiele app voor smartphone en tablet, zowel op Android als iOs. We kondigden het enkele weken geleden ook al aan en nu is het eindelijk zo ver: de nieuwste update van de Teamleader app!

Teamleader Mobile App
Nieuwe look

De nieuwe app heeft onder andere een nieuwe, meer gebruiksvriendelijke interface gekregen. Je herkent er uiteraard nog de vertrouwde Teamleader huisstijl in, maar dan aangepast naar mobiel gebruik.

Bij het aanmelden zie je direct dat er een frisser en overzichtelijker dashboard werd gecreëerd. Openstaande taken, meetings en callbacks staan klaar per dag. Een simpele veeg naar links of rechts laat toe om tussen verschillende dagen te switchen.

Nieuwe functionaliteiten

Met de nieuwe update introduceren we ook twee nieuwe modules in de app: deals en een business card scanner.

 

Deals

In de deals is het mobiel mogelijk om alle deals te raadplegen die in je Teamleader account aanwezig zijn. Daarnaast is het mogelijk om bijvoorbeeld notities toe te voegen aan een deal of de status ervan te wijzigen.

Tickets

Ook de introductie van de ticketingmodule in de app is nieuw. Met deze module kunt u on the go uw supportdienst blijven onderhouden. Antwoord tickets vanop de baan, gebruik voorgemaakte templates en hou de klant tevreden!

De app is zoals steeds te downloaden via de Google Play Store of de Apple App Store*

* We verwachten dat de app begin volgende week in de App Store van Apple zal verschijnen.

Nieuwe koppeling met Exact Online

Naast onze eenzijdige koppeling met een 30-tal boekhoudpakketten had Teamleader een diepgaande koppeling met het boekhoudpakket Octopus. Hierbij kunnen we nu ook Exact Online toevoegen als tweede pakket met een dubbele synchronisatie!

De nieuwe koppeling met Exact Online stelt je nu ook in staat om, net als bij Octopus, zowel contact- als betalingsgegevens in twee richtingen te synchroniseren: zowel van Teamleader naar Exact als omgekeerd.

Wie al een Exact Online-account heeft en graag wilt koppelen, kan terecht op deze How To!

Eén van onze Teamleader-gebruikers is alvast tevreden met de koppeling: 

Teamleader Testimonial"Als trouwe Teamleader-gebruikers hebben wij als onderneming steeds een perfect overzicht op de status van onze openstaande en betaalde verkoopfacturen en zoveel meer. Echter is dit als gezond bedrijf niet voldoende om een degelijk overzicht te hebben over de financiën. Teamleader begreep dit als geen ander en ontwikkelde een koppeling met Exact Online, een perfecte match tussen 2 degelijke webapplicaties.

Nu heb ik als zaakvoerder een dagelijks overzicht van mijn aan- en verkoopfacturen, alsook van onze omzet en balans. Zelfs de te betalen btw kunnen wij op voorhand raadplegen, een echte verademing. 

Met een klik op de knop worden onze facturen automatisch gesynchroniseerd en zelfs automatisch afgepunt."

- Adam De Smet, EasyDayCare

 

Update aan de Gmail plugin

Teamleader biedt al een tijdje e-mail tracking aan vanuit Gmail. Zowel inkomende als uitgaande mail kan bij de juiste persoon in Teamleader opgeslagen worden.

Tot voor kort moest je hiervoor steeds twee plugins installeren. Met de lancering van de nieuwe plugin wordt de oude overbodig: de nieuwe versie is een all-in-one plugin waarmee e-mailverkeer in beide richtingen kan getracked worden naar Teamleader. Google Apps for Business is niet langer een vereiste om deze extensie te installeren.

De plugin kan je installeren via Integraties onder Google Apps. Wie de twee oude plugins nog heeft staan, wordt aangeraden deze te verwijderen en de nieuwe plugin te installeren. Let wel, enkel beheerders van de Gmail-account hebben hiervoor toestemming.

 

Nieuwe website!

Teamleader nieuwe website

Om nog maar wat nieuwe dingen in de atmosfeer te brengen, gooien we er meteen ook een nieuwe publieke website tegenaan! Wie graag eens een kijkje neemt, kan hier terecht. De nieuwe website integreert ook onze uitgebreide blog en zal in de toekomst ook een nieuwe ‘Learn’-pagina bevatten, om zo nieuwe klanten nog sneller met Teamleader te leren werken.
 

We maakten ook van de gelegenheid gebruik om een kort filmpje samen te stellen dat in enkele minuten probeert voor te stellen waar Teamleader allemaal voor staat. Geniet ervan!