Teamleader Blog Article

Nieuwe shortcodes, Nieuwe API call, Update aan de Outlook plugin

Nieuwe shortcodes, Nieuwe API call, Update aan de Outlook plugin

Extra shortcodes bij de Word Template Editor

We hebben deze week enkele nieuwe shortcodes gelanceerd die u in staat stellen om nieuwe gegevens op uw aangepaste huisstijl te plaatsen via de Word Template Editor. Onder meer de shortcodes voor departementen en client info werden uitgesplitst en enkele nieuwe shortcodes voor extra info omtrent projecten en deals werden toegevoegd.

$RELATED_DEAL_TITLE$

$RELATED_PROJECT_NUMBER$

De volledige lijst van shortcodes kunt u raadplegen via Instellingen > Algemeen > Departementen > Huisstijl aanpassen.

Nieuwe API call: timetracking opvragen

api-icon

Een nieuwe, veelgevraagde API call is sinds deze week beschikbaar. Deze API call laat het toe om alle timetracking op te vragen uit Teamleader of om timetracking, taken of callbacks toe te voegen aan Teamleader. Hierbij is het ook mogelijk om te filteren op contact, bedrijf en project, of op een bepaalde periode. Een handig gebruik hiervoor is het eventueel aanpassen van het Dashboard naar eigen voorkeuren.

Meer info hierover kan u vinden via http://public.teamleader.be/api/timetracking.php

Update aan outlook plugin

Nog een kleine aanpassing die we deze week doorvoerden is aan de outlook plugin voor e-mailtracking. De plugin zal nu standaard geminimaliseerd weergegeven worden in uw outlookvenster. Ook is het nu mogelijk om de plugin op meerdere apparaten te installeren, zoals bijvoorbeeld én op uw pc én op uw laptop. Vroeger kon de plugin maar op één apparaat tegelijk geïnstalleerd worden. De snelheid en stabiliteit van deze plugin zijn ook grondig verbeterd. We raden aan om via Integraties de nieuwe versie te installeren om er optimaal gebruik van te maken.