Teamleader Blog Article

Nieuwe versie Teamleader mobile

Nieuwe versie Teamleader mobile

Nieuwe versie Teamleader mobile

De Teamleader mobile app is alweer aan een nieuwe versie toe! De nieuwste versie bevat onder andere snelheidsverbeteringen, enkele bugfixes, een licht aangepast design en de komst van werkbonnen op smartphone (voorheen enkel beschikbaar op tablets). Maar de grootste nieuwigheid in de app is mogelijks de vrijheid van het mobiel timetracken!

Mobiele timetracking

Hoewel we gsm’en tijdens het rijden zeker niet willen promoten, laat de Teamleader app vanaf nu wel toe om onderweg ook timetracking te registreren. De timetracking manifesteert zich op verschillende manieren.

Zo zal je op je dashboard bijvoorbeeld een play-icoontje zien staan naast openstaande taken. Als je hier op doorklikt, zal de timetracking voor deze taak automatisch starten. De timetracking blijft ook op de achtergrond lopen, dus je kan dit ook stopzetten zodra je zelf wilt.

Daarnaast voegden we ook een onderdeel ‘Timesheets’ toe aan het navigatiemenu in de app. Van hieruit kan je rechtstreeks start/stop timetracking uitvoeren. Klik je op de ‘start’-button in de rechterbovenhoek, dan zal je timer direct starten. Je kan direct ook een klant, project, taaktype en beschrijving definiëren. Klik je op stop, dan heb je nog de keuze om de tracking op te slaan of om alles te resetten.

Android & iOS

De versie voor Android wordt vanaf morgen, zaterdag 22 augustus, in de Google Play Store verwacht. Ongeveer een week later verwachten we ook de iOS app in de App Store. Bij gebruikers die de vorige versie al geïnstalleerd hadden, wordt de app automatisch geüpdatet als hun instellingen dat toelaten.


Teamleader app