Teamleader Blog Article

@-notificaties in de tracking, vernieuwing mobiele app, nieuwe beveiliging

@-notificaties in de tracking, vernieuwing mobiele app, nieuwe beveiliging

@notificaties in de tracking

Het was al mogelijk om bij een offerte of een factuur een notitie achter te laten in de tracking onderaan de pagina. Om misverstanden te vermijden, kon u daar ook al een collega van op de hoogte brengen.

Deze week is er een kleine aanpassing gebeurd aan deze optie: analoog met de ‘chatfunctie’ bij taken kunt u nu ook een collega verwittigen via het @-teken. Wilt u een nieuwe notitie toevoegen en hiervan een collega op de hoogte brengen, dan tikt u simpelweg het @-teken in, gevolgd door de naam van uw collega. De desbetreffende persoon zal een melding krijgen dat er een notitie werd toegevoegd. Het is ook mogelijk om meerdere personen tegelijk toe te voegen aan een notitie.

trackingnotific

Coming soon: vernieuwde mobiele applicatieApple-vs.-Android

Vanaf midden april komt Teamleader met een volledig vernieuwde versie van de mobiele app op de proppen. De nieuwe versie zal meer functionaliteiten bevatten en zal bovendien beschikbaar zijn op zowel iPhone en Android smartphones, naast de iPad en Android tablets. Dankzij performance updates zal de nieuwe versie ook een pak sneller zijn dan onze vorige applicatie.

Nieuwe beveiliging

Teamleader biedt sinds vorige week ondersteuning voor de nieuwste SSL beveiligingsstandaarden om uw verbinding naar Teamleader te waarborgen.

- ondersteuning voor 'Perfect Forward Secrecy' (meer info).

- ondersteuning voor 'Strict Transport Security' (HSTS) (meer info).

Beide technieken zorgen voor extra beveiliging tegen afluisteren van geëncrypteerde data.