Teamleader Blog Article

Work Smarter 2019: Waarom jouw baas dit niet mag missen

Work Smarter 2019: Waarom jouw baas dit niet mag missen

Sjokt je baas al maanden doelloos door het kantoor omdat jullie niet snel genoeg groeien? Vinden jullie het lastig om focus te houden op de juiste doelgroep en leads om te zetten naar betalende klanten?

Stuur je baas naar Work Smarter op 5 november in DeFabrique in Utrecht. Tijdens dit evenement staan de grootste uitdagingen waar jullie als mkb-bedrijf tegenaan lopen centraal.

Lokale experts en internationale sprekers zorgen dat je baas met een hoofd vol nieuwe kennis op het honk terugkeert. Maar hoe overtuig je hem om een ticket te kopen? 

Als ondernemer heeft hij namelijk chronisch te weinig tijd. Daarom hebben we een aantal ijzersterke argumenten op een rij gezet. Zeg daar maar eens nee tegen.

Wie weet krijg je hem wel zo enthousiast, dat hij jou met je hele team meeneemt naar Work Smarter.

Waar voor je geld

Je baas zou je baas niet zijn als hij niet zou willen weten hoeveel het kost. Mooi, een ticket voor Work Smarter is namelijk erg voordelig voor wat je allemaal krijgt. 

Voor € 50 exclusief fee en btw (early bird tot 21 september) krijgt hij een volle dag met keynotes van experts, een heerlijke lunch én een borrel.

De ticketkosten kan hij noteren als bedrijfskosten. Je baas mag hiervan een groot deel aftrekken van de belasting. Als hij ondernemer voor de inkomstenbelasting is, mag hij 80% aftrekken. Betaalt hij vennootschapsbelasting? Dan mag hij 73,5% aftrekken. Zo wordt een dagje kennis opdoen wel erg verleidelijk en kost het eigenlijk maar 10 euro.

De beste sprekers

“Maar wie zijn die sprekers dan, waarom zijn ze voor mij relevant?”, hoor je je werkgever al uitroepen. Goed dat hij het vraagt, dat zijn namelijk niet de minsten. Met meer dan twintig sprekers is er altijd wel iemand die past bij de uitdagingen van jullie bedrijf. Op de mainstage vind je de volgende sprekers:

 • Ben Tiggelaar
  De eerste spreker is geen onbekende in ondernemersland. Met zijn nieuwste boek, #1- bestseller De Ladder, helpt hij je baas veranderingen door te voeren binnen het bedrijf. En ja, verandering is niet altijd even leuk, maar soms écht nodig.
 • Alexander Ribbink
  Ziet je baas overal leads en is hij daarom bang om potentiële klanten mis te lopen? Stuur hem dan zeker langs bij Alexander Ribbink. In deze interactieve sessie staat het focussen op één doelgroep centraal. Uiteindelijk levert dit namelijk meer klanten op.
 • Jeroen de WitTot slot vertelt onze eigen CEO en co-founder over hoe Teamleader bedrijven in de toekomst blijft helpen. Daarnaast geeft hij zijn persoonlijke tips & tricks. Geloof ons, dit wil je niet missen.

Netwerken maar! Alle potentiële klanten én concurrenten zijn er

Na 7 succesvolle edities durven we wel te zeggen dat Work Smart het meest praktische evenement voor het mkb is. Met ruim 650 aanwezigen is er dan ook altijd een interessant iemand om mee te praten. 

Het zou niet de eerste keer zijn dat er op onze speciale netwerkvloer waardevolle samenwerkingen worden gesmeed.

Make him an offer he can't refuse

Met deze argumenten heb je genoeg munitie om je baas een ticket te laten kopen voor Work Smarter. Tip: gooi niet al je argumenten in één keer op tafel en herhaal je boodschap geregeld. 

Bespreek de details ook luidkeels met je collega’s. Zo krijgt je baas het idee dat het echt speelt op de werkvloer. Vergeten wat je ook alweer moet zeggen? Dit zijn de argumenten nog even kort op een rij:

 • De uitdagingen die spelen binnen jullie bedrijf staan centraal
 • Hij krijgt ontzettend veel waar voor zijn geld
 • De sprekers zijn van wereldklasse
 • Er lopen ruim 650 potentiële klanten rond 

Kom op 5 november naar Work Smarter