Teamleader Blog Article

De projectplanning van Teamleader: ontdek het nu!

De projectplanning van Teamleader: ontdek het nu!

Gebruik de projectplanning-module van Teamleader voor een overkoepelend overzicht van je projecten. Krijg meer inzicht in de planning van alle medewerkers en verfijn zo de processen bij elk nieuw project. Door de tijd van projecten correct in te schatten heb je niet enkel een grote invloed op je eigen budget, maar ook op dat van de klant. 

Teamleader is letterlijk gebouwd op de feedback van klanten. Sinds ons verhaal 5 jaar geleden startte, hebben gebruikers een gigantische rol gespeeld in onze zoektocht naar de ideale product/market fit. Klanten waren altijd het eerste aanspreekpunt bij het verbeteren van de software. En dat was niet anders tijdens onze research en het testen van de nieuwe projectplanning-feature.

Dankzij onze gebruikers ontwikkelden we de drie pijlers van onze software: CRM, facturatie en projecten. Als we spraken over projectmanagement software, kwam steeds dezelfde vraag naar boven: hoe kunnen we een duidelijk en algemeen overzicht van projecten creëren?

Wil je meer overzicht van projecten en betere inschattingen? Probeer Teamleader 14 dagen gratis!

projectplanning teamleader

Wat is er dan zo geweldig aan die nieuwe projectplanning-feature? 

  • Je krijgt een overkoepelend overzicht van lopende projecten. Welke projecten zullen op tijd afgewerkt worden, waar zal je een extra inspanning moeten doen om de deadline te halen? In één oogopslag weet je welke projecten op schema zitten en welke om je aandacht vragen. 
  • Wijs taken toe aan medewerkers van elk project, zonder de overbodige moeite van alle agenda’s apart te checken.
  • Gebruik de tab ‘personen’ om snel een overzicht te krijgen van de workload: wie heeft veel werk en wie heeft nog wat tijd over?
  • Onderschat het belang niet van een algemeen overzicht. Door de tijd van projecten correct in te schatten heb je niet enkel een grote invloed op je eigen budget, maar ook op dat van de klant. Er is zelfs meer: correcte inschattingen vormen de basis voor heldere communicatie.

Tijd nemen voor tests en feedback

We hebben behoorlijk wat tijd gespendeerd aan het ontwikkelen van deze feature. We wilden de beste klantervaring garanderen en dat kon enkel door te investeren in grondig onderzoek.

We luisterden naar de verwachtingen van onze klanten uit verschillende landen door specifieke workshops te organiseren, waarbij we ook hun workflow analyseerden. Onze projectplanning werd dus ontworpen om volledig aan de noden van gebruikers te voldoen. We vertrokken vanuit enkele basisfunctionaliteiten en dachten pas aan een release na langdurig testen en aanpassen. Er is dus flink wat werk aan vooraf gegaan.

Ontdek onze projectplanning-module! 

projectplanning teamleader moduleDeze feature is slecht een onderdeel van Teamleaders projectmanagement-module. Door er volledig gebruik van te maken, kan je:

  • Nieuwe projecten opstarten met goed gedefinieerde fases en milestones
  • Budgetten opvolgen voor elke fase binnen het project en uurtarieven instellen binnen hetzelfde project
  • Klanten toestaan om een oogje in het zeil te houden met het Projectcloud-platform
  • De workflow van je medewerkers optimaliseren
  • Gewerkte uren en budgetten automatisch factureren

 

 

Krijg controle over projecten en prioriteiten met Teamleader: probeer nu gratis