Teamleader Blog Article

Teamleaders referral-programma: betere en grotere beloningen

Benny Waelput Benny Waelput on 05 mrt 2019 in Product Updates

Teamleaders referral-programma: betere en grotere beloningen

Ons referral-programma is vernieuwd en dat betekent grotere en betere beloningen voor jou. Wat je er precies nieuw is en wat dit betekent voor jouw beloning lees je hier.

Wat is er nieuw?

Vanaf nu krijg je een persoonlijke cadeaubon t.w.v. € 150,- voor een webshop naar keuze. Er zit geen maximum aan het aantal aanbevelingen die je kunt doen en het aantal cadeaubonnen die je daarmee verdient. De professionals die jij aandraagt, ontvangen een cadeaubon t.w.v. € 50,-.

We bieden cadeaubonnen voor de volgende webshops:

  1. Bol.com

  2. Zalando

  3. Amazon

Let op: De cadeaubonnen worden uitgereikt zodra de professional die jij aandraagt klant is geworden. Het referral-programma kan vooralsnog alleen gebruikt worden door klanten van Teamleader. Gebruik je persoonlijke link bij het aandragen van klanten om in aanmerking te komen voor de beloning.

Wat is het verschil met het eerdere referral-programma?

Tot nu toe kreeg je € 125,- aan Teamleader-credits of korting op je volgende factuur wanneer je een professional aandroeg. De professional ontving ook € 125,- aan Teamleader-credits. Hiermee kon je facturen per post versturen, meetings per sms bevestigen, boekhoudprogramma’s eenzijdig integreren en VoIP-gesprekken voeren via Twilio.

Deze beloningen waren interessant op bedrijfsniveau, maar geen goede incentive voor jou als individu. Met het nieuwe referral-programma is het ook voor jou interessant om Teamleader aan andere professionals aan te bevelen.

Hoe beveel je Teamleader aan?

Teamleader aanbevelen aan anderen en een cadeaubon verdienen doe je in 5 stappen:

  1. Log in op Teamleader (app.teamleader.eu).

  2. Klik op je profielfoto rechtsboven in het scherm.

  3. Klik op ‘Raad Teamleader aan’.

  4. Op deze persoonlijke overzichtspagina zie je je persoonlijke link en het aantal professionals die je al met Teamleader in contact hebt gebracht. De persoonlijke link deel je met anderen, op basis daarvan kunnen wij het juiste aantal cadeaubonnen uitreiken.

  5. Je ontvangt de cadeaubon naar keuze zodra de professional klant is geworden bij Teamleader.

Deel het plezier van beter werken

Ken jij iemand die slimmer kan werken met Teamleader? Deel jouw link en verdien een cadeaubon!

Deze video vat nog even kort samen hoe het werkt:

 

Teamleader aanbevelen

Onze referral-voorwaarden zijn ook aangepast, deze lees je hier.