Terug naar het blog overzicht

Teamleader Cocktailavond

Cocktailavond Oost-Vlaanderen

Vorige week vrijdag organiseerden we de allereerste Teamleader cocktailavond voor onze klanten en partners. Deze avond was het mogelijk om een kijkje te nemen in het Teamleader kantoor en het voltallige team achter Teamleader te ontmoeten. Eveneens werd de lang verwachte responsive mobile app voorgesteld, die binnenkort beschikbaar zal zijn voor alle mobiele apparaten!

Deze avond was onmiddellijk een groot succes, waardoor we dit concept in de toekomst gaan herhalen in de andere provincies. De exacte datum en locatie van de volgende cocktailavond wordt binnenkort bekendgemaak. Teamleader gebruikers in de desbetreffende provincie mogen een uitnodiging in de brievenbus verwachten!

Hier kan u een fotoalbum met enkele sfeerbeelden terug vinden.

IMG_4771-2

Over de auteur

Vicky Van Riel - Marketing

Als kunstwetenschapper met roots in de psychologie weet Vicky niet alleen waar de betere film over gaat, ze kan ook perfect uitdrukken wat ze erbij voelt. Voor haar marketingfunctie beroept ze zich bovendien op een uitgebreide retailachtergrond. Vicky beweert van wielrennen te houden, al heeft niemand haar ooit van Amsterdam naar Gent zien fietsen.

Blijf op de hoogte van Teamleader en ontvang alle nieuwtjes als eerste!