Teamleader Blog Article

Teamleader in de bloemen op Exact Connect in Delft

Teamleader in de bloemen op Exact Connect in Delft

Donderdag waren we te gast in Delft op Exact Connect, een jaarlijks partnerevent van Exact over de laatste ontwikkelingen op vlak van applicaties en samenwerking. Teamleader was er genomineerd voor de Rookie App 2014, een prijsuitreiking voor apps die recent gekoppeld zijn aan Exact, en op korte tijd indruk hebben gemaakt.

Geduchte concurrentie

Uiteindelijk haalden we de top 3, een mooie pluim op onze hoed. Partner Manager Niels Vanden Buverie was aangenaam verrast: "Je zag een lichte verbazing op mijn gezicht toen de resultaten werden bekend gemaakt (lacht). We namen het toch op tegen geduchte concurrenten. Bovendien was Teamleader als enige niet-Nederlandse applicatie genomineerd." Winnaar van de award was Convect Beheer. WordPress WooCommerce vervolledigde de top 3.

Enthousiasme & flexibiliteit loont

De jury had mooie dingen te zeggen over Teamleader. "Exact hecht veel waarde aan een slim ecosysteem waarin applicaties onderling communiceren. Niet toevallig ook één van de sterke punten van onze tool", aldus Niels. De veelzijdigheid en gebruiksvriendelijkheid van de applicatie werden geprezen, net als onze enthousiaste ploegen in België en Nederland. "Flexibel inspelen op klantenfeedback is essentieel. Zo evolueert Teamleader snel, en dat blijft niet onopgemerkt."

Behalve de Rookie Award werd op Exact Connect nog een prijs uitgereikt voor Best App 2014. Die werd in de wacht gesleept door Visionplanner Cloud. Daarnaast waren er presentaties over digitale marketing en ecosystemen, plus een aantal productvoorstellingen en themasessies rond internationalisering, authenticatie en roadmap.