Teamleader Blog Article

Teamleader ontvangt kapitaalinjectie van € 1 miljoen voor Europese groei

Teamleader heeft een kapitaalinjectie gekregen van € 1 miljoen in Series A funding van Fortino. Met die investering hoopt Teamleader haar verdere internationale groei te bestendigen.

Gent, België, 22 mei 2014

Europese expansie

Teamleader heeft een kapitaalinjectie gekregen van € 1 miljoen in Series A funding van Fortino. Dat geld zal gebruikt worden om de software verder te ontwikkelen, maar ook om de organisatie te professionaliseren en de Europese expansie te ondersteunen. Het is de eerste keer in haar prille geschiedenis dat Teamleader een investering aanvaardt. Renaat Berckmoes, managing partner bij Fortino, zal vanaf nu deel uitmaken van het Board of Directors bij de onderneming.

Teamleader biedt haar klanten een totale CRM oplossing, waarmee je offertes, projecten, relaties, opportuniteiten & timesheets online kan beheren. Met behulp van deze alles-in-één-tool verlies je minder tijd aan administratie waardoor je je kan focussen op wat écht telt. “We zijn erg blij met de investering van Fortino, zij zijn de perfecte partner voor ons om onze verdere groei te ondersteunen,” zegt Jeroen De Wit, medeoprichter en CEO. “Met deze investering zullen we ons product verder blijven innoveren.

“De reden waarom we in Teamleader investeren is omdat we geloven in het team, hun cultuur & competenties. Vooral hun visie & groei spreekt ons enorm aan”, aldus Duco Sickinghe, managing partner bij Fortino. “In minder dan 5 minuten heeft Jeroen ons overtuigd van het potentieel van Teamleader.”

Over Teamleader

Teamleader verdeelt een softwarepakket voor CRM, facturatie en projectplanning, en is gevestigd in België. Met momenteel meer dan 1500 gebruikers, heeft het bedrijf vorig jaar een exponentiële groei doorgemaakt en bereidt het zich voor op een Europese uitbreiding. Een eenvoudige, duidelijke interface gecombineerd met een redelijke prijs en vele integraties maken van Teamleader dé perfecte oplossing voor jouw KMO. Wil je weten hoe Teamleader werkt? Bezoek onze website op http://public.teamleader.be.

Over Fortino

Fortino is een investeringsfonds opgericht door Duco Sickinghe, dat jonge en ambitieuze ondernemers financiële slagkracht wil bieden. Met haar sterke achtergrond in management, uitgebreide netwerken en zin voor innovatie wil Fortino klanten in haar portfolio helpen groeien en hun activiteiten uitbreiden. Bij overige klanten focust Fortino zich op advies, training en coaching. Duco Sickinghe bekleedde in het verleden managementfuncties bij bedrijven zoals HP, NeXT, Wolters-Kluwer en Telenet. Naast Duco Sickinghe bestaat het management van Fortino uit Renaat Berckmoes en Baudouin Jolly.

Contactgegevens

Teamleader Jeroen De Wit CEO jeroen@teamleader.be 0032498802721