Teamleader Blog Article

Teamleader: Redesigned

Teamleader: Redesigned

Een nieuwe herfst, een nieuw geluid: terwijl je dit leest, maakt Teamleader zich klaar voor de grootste designverandering in haar 3-jarig bestaan. 

Benieuwd? We lijsten al even de grootste veranderingen op:

  • Teamleader past zich vanaf nu aan aan de grootte van je scherm. Zo blijft het makkelijk bruikbaar op meerdere toestellen.
  • Schrik niet, de tracking is niet verdwenen: we hebben ze enkel verplaatst naar de rechterkant van je scherm, netjes verborgen achter de knop 'Notities & Files'.
  • Ook de Instellingen hebben een make-over gekregen. Alles werd logischer opgebouwd en je kan nu ook zoeken naar de gewenste instelling.
 

Vanaf vandaag ziet Teamleader er dus beter uit en past het zich ook optimaal aan aan de grootte van je scherm. Maar vanwaar die komen die veranderingen opeens? We vroegen het aan developer Simon Floré.

"Bij Teamleader willen we nooit achter de feiten aanlopen. In deze wereld werken we lang niet meer alleen met desktops, maar ook laptops, tablets en noem maar op. Daarom hebben we onze tool voorzien van een design dat op klein én groot scherm makkelijk lees- en navigeerbaar is. Het was de logische volgende stap. Trouwens, voor de allerkleinste schermen is er nog steeds de mobiele app, die we in augustus al onder handen namen."

"Bovendien waren we de laatste jaren vooral gefocust op het leveren van uitmuntende functionaliteit aan onze klanten. De tijd was rijp om Teamleader er ook fantastisch te laten uitzien. In feite gaan de twee hand in hand. Software die er goed uitziet, nodigt veel meer uit om mee te werken."

Teamleader-fans van het eerste uur hoeven echter niet te vrezen. "In plaats van het roer helemaal om te gooien, hebben we enkel verbeterd wat verbetering nodig had, en de rest een gloednieuw laagje verf gegeven. Maar alles wat Teamleader goed maakte, zit er nog steeds in."

Hier is een kleine terugblik, voor wie Teamleader pas recent is beginnen gebruiken:


Redesign Teamleader

 

We hebben al deze aanpassingen uiteraard niet alleen voor onszelf gedaan, maar vooral om jullie de beste ervaring met Teamleader te bieden, waar je ook gaat. Laat ons dus gerust weten wat je ervan vindt!