Teamleader Blog Article

Teamleader geselecteerd voor internationale topevents

Teamleader geselecteerd voor internationale topevents

Bij Teamleader werken we elke dag keihard om de beste geïntegreerde tool voor CRM, facturatie en projectplanning in de cloud te zijn. We zijn dus erg trots als onze inspanningen worden erkend. En momenteel lopen we te glunderen: Teamleader is geselecteerd voor The Next Web Europe, de Benelux Tech Tour en het Deloitte Booster Programme.

Stem ons naar de Westergasfabriek!

Eerst op de kalender: The Next Web Conference in Amsterdam op 23 & 24 april. 150 veelbelovende startups zijn geselecteerd om daar deel te nemen aan het gerenommeerde Boost-programma. Slechts 50 ervan worden rechtstreeks het podium op gestemd, dus hebben we jouw hulp nodig. Je kan twee keer stemmen, en dat nog tot 10 april om 17u. Geef Teamleader een fikse duw in de rug  en stem ons naar de Westergasfabriek. We rekenen op jou!

Benelux Tech Tour

Vervolgens is de Benelux Tech Tour aan de beurt. Van 19 t/m 21 mei gaan 50 opkomende en 25 groeibedrijven de uitdaging aan om te pitchen voor een select gezelschap van besluitnemers en Venture Capitalists die willen investeren in de regio. De Benelux Tech Tour is overigens de eerste regionale Tech Tour waarvoor opkomende bedrijven zijn geselecteerd.

Europese markt

Naast België is Teamleader sinds januari ook in Nederland actief. De timing van beide evenementen is dus optimaal. "We hebben de ambitie om een sterke Europese speler te worden", aldus CEO Jeroen De Wit. "De internationale blootstelling die The Next Web Europe en Benelux Tech Tour met zich meebrengen komt dus allesbehalve ongelegen."

Belangrijke feedback

Via The Next Web en Benelux Tech Tour wil Teamleader zich niet enkel in de kijker spelen, maar het bedrijf én het product naar een hoger niveau tillen. "Feedback is enorm belangrijk voor een product als Teamleader. Diepgaand commentaar van experts kan ons lichtjaren vooruit helpen. We zijn alvast in volle voorbereiding om ons verhaal zo goed mogelijk te brengen."

Deloitte Booster Programme

Ten slotte is er het Deloitte Booster Programme. Dat ondersteunt jonge ondernemingen gedurende 2 jaar met 50 dagen gratis advies en toegang tot het uitgebreide Deloitte-netwerk. Met behulp van een mentor worden uitverkoren bedrijven door een aantal belangrijke business-topics geloodst.

Drie fantastische kansen voor Teamleader dus: "De erkenning die we krijgen van klanten wordt nu ook door externe partners opgemerkt. Daar zijn we als team ontzettend fier op."