Teamleader Blog Article

Teamleader statuspagina

Teamleader statuspagina

statuspageImg

Teamleader statuspagina

Het kan altijd voorvallen dat Teamleader moeilijkheden ondervindt. We streven ernaar om Teamleader zo performant mogelijk te maken, maar ook wij zijn onderhevig aan de grillen van het internet. Gaat Teamleader traag, of kunt u zich helemaal niet meer aanmelden, dan kunt u vanaf nu zelf controleren of er daadwerkelijk iets mis is met Teamleader.

Via de pagina http://status.teamleader.be krijgt u direct te zien of Teamleader problemen ondervindt. U kunt de status controleren van de verschillende diensten, waaronder Teamleader zelf, integraties, e-mailverkeer, de API & Webhooks en de publieke Teamleader site.

U krijgt ook de mogelijkheid om u in te schrijven voor notificaties rond mogelijke problemen. Als Teamleader dan een fout ervaart, wordt u direct op de hoogte gebracht via e-mail, sms, webhooks of RSS-feed. Inschrijven kan door bovenaan rechts op de pagina op de knop 'subscribe to updates' te klikken. Hier kunt u ook kiezen op welke manier u wenst verwittigd te worden.

Koppeling met Gravatar

gravatar

Gravatar staat voor Globally Recognized Avatar, of ook wel Wereldwijd Erkende Avatar. Een avatar is eigenlijk simpelweg een ander woord voor profielfoto. Gravatar zorgt ervoor dat uw profielfoto overal hetzelfde blijft als u een website bezoekt of iets post op een forum. Dit werkt natuurlijk enkel bij websites die gekoppeld zijn met Gravatar. Een mooi voorbeeld hiervan is WordPress.

Als u vanaf nu een contactpersoon toevoegt die ook van Gravatar gebruik maakt, krijgt u onmiddellijk zijn of haar profielfoto te zien op de detailpagina van het contact. U hoeft er zelf niets voor te doen, dit gebeurt volledig automatisch.

emailverkeer3

Geavanceerde e-mailopties

Heeft u al een offerte of e-mail verstuurd vanuit Teamleader die terechtkwam in de spamfolder? Teamleader heeft een nieuwe optie die helpt om de inbox te bereiken. In het verleden stuurde Teamleader steeds e-mail vanuit uw domeinnaam. In vele gevallen zijn hiervoor niet de correcte rechten verleend.

Vanaf nu kan u onder 'e-mailverkeer' in Teamleader een nieuwe instelling terugvinden die ervoor zorgt dat Teamleader niet meer stuurt met uw domeinaam als afzenderadres. Als de klant antwoordt op deze e-mails zal het antwoord toch nog steeds terechtkomen bij u, waardoor deze oplossing helemaal transparant is.

Voor nieuwe Teamleader-accounts zal deze nieuwe policy standaard van kracht zijn. Voor bestaande accounts is er geen automatische aanpassing naar de nieuwe policy.

Om de instelling direct te activeren, klik hier en kies dan op 'Extra', 'Geavanceerde opties'.