Teamleader Blog Article

Teamleader support

In een Teamleader licentie is gratis support inbegrepen. Wanneer je met een vraag of een probleem zit in Teamleader, heb je verschillende opties om contact op te nemen. Het is voor ons heel belangrijk om je verder te helpen, we maken het hen dan ook zo eenvoudig mogelijk om met ons in contact te komen.

In de eerste plaats, voor dringende en technische problemen kan je telefonisch contact opnemen met het customer succes team op het nummer 09/298 06 32. Op weekdagen staan wij tussen 9u en 18u paraat om u bij te staan met problemen.

Als alternatief kan je een e-mail sturen naar support@teamleader.be, waardoor een ticket geopend wordt, dat wij zo snel mogelijk beantwoorden. Wanneer een ticket goed ontvangen is, wordt een ontvangstbevestiging opgestuurd.

Als derde optie kan u de Teamleader feedback-knop benuttigen, die op elke pagina terug te vinden is langs de uiterste rechterkant van het beeldscherm in het Teamleader programma.

Deze knop leid je naar het Teamleader uservoice forum, waar je ideëen en suggesties kan doen hoe wij Teamleader als applicatie kunnen verbeteren. Andere gebruikers kunnen deze ideëen zien, en er op stemmen. Als een idee hoge punten scoort, zullen wij hier prioriteir naar kijken. Let wel: Een hoge score is geen garantie voor uitvoering. Er wordt steeds gekeken of het idee haalbaar is in Teamleader.

Wanneer je een idee post, zal je per e-mail op de hoogte gehouden worden van de verdere ontwikkelingen. Het topic staat open voor andere gebruikers om het idee verder te bespreken en vorm te geven. Je kan maximaal voor 10 punten stemmen op andere ideëen. 

Als je een leuk idee of een goede suggestie hebt, raden we je aan dit zeker op het forum delen. Wie weet komt jouw idee wel in Teamleader terecht!