Teamleader Blog Article

Teamleader wint Deloitte’s Fast 50 en plaatst zich voor de Fast 500™-finale in Parijs

Teamleader wint Deloitte’s Fast 50 en plaatst zich voor de Fast 500™-finale in Parijs

Wie wint er niet graag een wedstrijd? Wij in elk geval wel. Je kon ons niet gelukkiger maken toen we Deloitte’s Technology Fast 50 award wonnen. Deze wordt jaarlijks uitgereikt aan het snelst groeiende technologiebedrijf in België. En er is meer: we hebben ons hiermee gekwalificeerd voor de Technology Fast 500 EMEA-finale in Parijs op 7 december. We maken nu deel uit van een glorieus rijtje innovatieve snelgroeiers uit Europa.

Groei van 2097%

Deloitte’s Technology Fast 50 wordt uitgereikt aan het snelst groeiende technologiebedrijf in België, op basis van de procentuele groei in de afgelopen vier jaar. In die periode heeft Teamleader een groei van maar liefst 2097% gehaald. Dat leverde ons niet alleen de felbegeerde eerste plek op in de software-categorie, maar ook in de algemene competitie. Video-agency 87 Seconds uit Brussel en het Gentse softwarebedrijf Showpad werden respectievelijk tweede en derde, met 1331% en 989% groei. Spott uit Aalst werd dit jaar bekroond tot Rising Start.

Wij zijn uiteraard ontzettend blij met deze prijs. Het is een enorme eer om in één adem met gevestigde bedrijven van dit kaliber genoemd te worden en dan ook nog eens een prijs in ontvangst te mogen nemen.

‘Het succes van Teamleader toont aan dat forse groeicijfers nog steeds mogelijk zijn’, aldus Nikolaas Tahon, manager partner bij Deloitte. ‘Veel belgische ondernemers zijn voorlopers in innovatie.’

Enorme drijfveer voor Europees avontuurTeamleader-gana-deloitte-fast50-2017.jpg

Een award als deze is fantastisch nieuws voor Teamleader. Voornamelijk vanwege van de internationale mogelijkheden die de prijs met zich meebrengt: de Fast 500™-finale in Parijs, waar we recent nog een kantoor geopend hebben, is één van de grootste podia in Europa. De aandacht die we nu krijgen van een voor ons nieuw publiek is een enorme drijfveer voor onze missie om Europees marktleider te worden.

Jeroen De Wit, CEO van Teamleader, was uiteraard aanwezig om de prijs in ontvangst te nemen. Tussen alle high fives door, zei hij breed grijnzend:

‘De afgelopen jaren waren een ongelofelijk avontuur. Naast onze groei in omzet, groeide ook ons klantenbestand van 200 klanten in 2014 naar meer dan 7.000 vandaag. Deze award is een erkenning voor de inspanningen van het hele team: we zouden hier vandaag niet staan zonder onze collega’s, partners en klanten.’

Blik op de toekomst

Bij Teamleader blijven we kijken naar de toekomst, waarin we klanten nog beter willen ondersteunen.

Wat betreft ons product, bouwen we gestaag verder aan de transitie van product naar platform. Dit betekent dat we meer integraties zullen toevoegen aan de Teamleader Marketplace. Naast de 114 bestaande koppelingen, zullen hier lokale en internationale software aan toegevoegd blijven worden. In 2018 lanceren we ook onze nieuwe API. Er zullen nieuwe features uitgegeven worden en bestaande features, zoals de agenda en facturatiemodule, krijgen een makeover. Onze mobiele app verbeteren we aan de hand van feedback van zgn. user groups (die bestaan uit onze klanten).

Ook het team heeft op cruciale posities versterking nodig. We zoeken specifiek naar mensen met ervaring in hun regio, van marketing tot customer success. Als je iemand kent die in aanmerking komt: neem zeker een kijkje op onze vacaturepagina.

Dit alles doen we met één doel voor ogen: de Teamleader-trein verder doen razen. We zijn niet snel tevreden en dat verwachten we ook niet van onze klanten.

‘De Fast 50 is een enorme eer, maar tegelijkertijd beseffen we dat we zo in een achteruitkijkspiegel kijken. Als we waarde willen blijven toevoegen voor het mkb, moeten we nieuwe landen veroveren, ons product innoveren en ons internationale team versterken’, aldus Jeroen De Wit.

teamleader-deloitte-fast50-2017.jpg