Teamleader Blog Article

Time management: mensen, motieven & moderne tools

Time management: mensen, motieven & moderne tools

Time is the scarcest resource of managers. If it is not managed, nothing else can be managed.” - Peter Drucker

Het vermogen om tijd efficiënt en productief te gebruiken, dat is time management. Hoewel de definitie eenvoudig is, blijkt het in de praktijk vaak moeilijk om consequent prioriteiten te stellen.

Act smarter, think smarter, work smarter

Is time management in jouw bedrijf ook een heikel thema? Dat kan aan verschillende dingen liggen. Eerst en vooral moet je te rade gaan bij jezelf: hoe goed kun jij plannen, bijzaken van hoofdzaken onderscheiden, prioriteiten stellen en uiteindelijk je taken tot een goed einde brengen?

Eenmaal aparte taken slim worden aangepakt, is het de moeite om de lange termijn te bekijken. Raken zorgvuldig opgestelde to-dolijstjes toch niet af en worden ingewikkelde projecten op de lange baan geschoven? Lijkt de klok nog steeds sneller te tikken dan jouw onderneming aan kan? Misschien moet je de tools waar je mee werkt eens onder de loep nemen. Zijn die wel aangepast aan een moderne onderneming?

Wij begrijpen juist als geen ander hoe belangrijk een efficiënte tijdsindeling is voor jouw onderneming! Daarom schreven we een ebook met tips & tricks waarmee je het beste haalt uit je dag: meer productiviteit en verhoogde efficiëntie.

Download het ebook

En deel het met je vrienden, volgers en collega’s. Iedereen wil natuurlijk meer uren in een dag!