De Teamleader Blog

Nieuw op de Marketplace: CompanyView!

Met de Google Chrome plugin van CompanyView zoek je binnen Teamleader razendsnel de juiste gegevens op van elk bedrijf met een KvK-nummer. Zo vul je direct de juiste gegevens aan in je CRM, waardoor je later opnieuw tijd wint bij het opmaken van een offerte of factuur.

Meer lezen

Extra uitgebreid en vol nieuwe opties: de project planning

Ben jij het ook klaar met die overspannen projectmanager op kantoor? Geen zorgen: onze project planning module brengt licht in de duisternis.

Meer lezen

Nieuwe dagweergave in de agenda

We hebben de dagweergave in de agenda aangepast om het voor jou gemakkelijker te maken je werkdag te plannen. Als je gebruik maakt van deze module, let dan volgende week extra goed op!

Meer lezen

Nieuwe versie LinkedIn-plugin

Goed nieuws! De Teamleader LinkedIn-plugin heeft een grondige update gekregen en werkt vanaf nu ook met de nieuwe lay-out van Linkedin.

Meer lezen

De hemel die projecttemplates heet is nu nog beter

Als je een fervent gebruiker bent van de projectmodule van Teamleader en je veel projecten beheert die qua inhoud op elkaar lijken, dan is de kans groot dat je gebruik maakt van de projecttemplates.

Meer lezen

Flexibele betalingsvoorwaarden & van 'Planning' naar 'Agenda'

Twee nieuwe features deze week: betaaltermijnen voor facturen en abonnementen aanpassen en daarnaast een naamswijziging binnen Teamleader: 'planning' wordt 'agenda'.

Meer lezen

E-invoicing: klaar voor 2017

2017 is slechts een maand van ons verwijderd en zoals elk jaar veranderen er op 1 januari weer een heleboel regels. Eén van die regels betreft het elektronisch factureren naar de overheid.

Meer lezen

Help anderen Teamleader worden (en word er zelf voor beloond)!

Vanaf nu kun je Teamleader-ambassadeur worden! We lanceren met veel plezier het Referral-programma!

Meer lezen

Piesync-integratie met Teamleader

Goed nieuws voor iedereen die graag z’n contacten synchroniseert tussen verschillende apps: Piesync lanceert een gloednieuwe integratie met Teamleader!

Meer lezen

Visitekaartjes scannen met de mobiele app


Verlies geen enkele prospect meer uit het oog: scan vanaf nu alle visitekaartjes die je krijgt en upload alle informatie rechtstreeks naar je CRM!

Meer lezen