De Teamleader Blog

Digitaliseren alleen voor jonge & hippe bedrijven?

Digitaliseren is een must, in iedere sector. Wij hebben gepraat met onze klanten, hoe zij digitalisering ervaren. Benieuwd hoe de ondernemers hun eerste digitale stappen gezet hebben?

Meer lezen

Com&Co over digitalisering in het mkb: “Zoek tools die je snel in de vingers hebt.”

In 2016 koos Com&Co haar werkprocessen te digitaliseren met behulp van Teamleader. Zakelijk leider Ilse trok hier drie lessen uit en die deelt ze graag met collega-ondernemers.

Meer lezen

Sales Care: “Dit was precies wat we nodig hadden.”

Teamleader stelt online marketingbureau Sales Care in staat tot ambitieus projectmanagement, zonder het overzicht te verliezen. Lees hier hun verhaal!

Meer lezen

Online Leadbox: “We willen een bedrijf runnen zoals over tien jaar iedereen het doet.”

Eén ding kon de snelle groei van Online Leadbox nog belemmeren: te veel starre tools door elkaar. Tot Teamleader op de proppen kwam.

Meer lezen

Blast! Media: "Overzichtelijk, zonder al te veel onzin."

Blast! Media was niet echt op zoek naar een CRM-systeem, tot ze Teamleader tegenkwamen. Nu werken ze veel efficiënter voor weinig geld.

Meer lezen

Textwerk: "Voor kleine bedrijven met veel opdrachten is Teamleader het beste CRM."

Vertaalbureau Textwerk vond in Teamleader een CRM die aanbiedt waar ze zelf voor staan: snel, efficiënt en betaalbaar. Lees snel verder!

Meer lezen

MYPUP: "Teamleader was voor ons dé manier om op een gestructureerde en professionele manier aan de slag te gaan."

MYPUP helpt duizenden gebruikers pakketten eenvoudig verzenden en ontvangen op kantoor. Teamleader gaf hen meer structuur en professionaliteit.

Meer lezen

Skillseeker: "We zochten een foolproof systeem dat onze sales én customer care ondersteunt."

Skillseeker zocht een systeem om hun salesprocessen te optimaliseren. Hebben ze in Teamleader gevonden wat ze zochten? Lees het hier!

Meer lezen

Well Played: "Al vanaf het begin helpt Teamleader ons gezonder groeien."

Het Belgische animatiebedrijf Well Played is stevig aan het groeien. In Teamleader vonden ze de perfecte partner om dat proces te ondersteunen.

Meer lezen

Op bezoek bij Brouwer Advies op Maat: Sneller en efficiënter klantencontact dankzij CRM

René Brouwer van Brouwer Advies op Maat verdiende zijn sporen met opzetten van uitzendbureaus, maar brengt inmiddels al sinds 2013 ondernemers in contact met nieuwe opdrachtgevers. In een wereld waarin alles steeds sneller en efficiënter moet, helpt CRM René om de klantencontacten te stroomlijnen.

Meer lezen