Teamleader Blog Article

Tracking bij abonnementen, taken en meetings inplannen via click&drag, Timetracking bevriezen

Tracking bij abonnementen, taken en meetings inplannen via click&drag, Timetracking bevriezen

Tracking bij abonnementen

Soortgelijk als bij contacten, bedrijven, deals en facturen is er nu ook een tracking toegevoegd bij abonnementen. Zo kunt u steeds bijhouden wanneer en wat er is aangepast aan een abonnement. Onderaan de detailpagina ziet u dezelfde tracking staan als bij voorgenoemde onderdelen. Ook hier is het mogelijk om te sorteren op type activiteit, door te klikken op het icoontje links van de tracking en te kiezen voor ‘filteren op deze activiteit’.

Taken en meetings inplannen via click&drag

click&drag

Teamleader introduceert een nieuwe manier om snel en handig taken en meetings in te plannen in uw agenda. Via click&drag kunt u gewoon met uw muis een tijdstip selecteren, vasthouden en verslepen over de planning. U zult zien dat er een grijs vlak over het geselecteerde oppervlak verschijnt. Van zodra u de muis terug loslaat, verschijnt er een nieuw kader waar u kunt kiezen om een bestaande of nieuwe taak, of een meeting in te plannen.

Kiest u om een bestaande taak in de planning te steken, dan krijgt u een lijst te zien met alle taken die u nog niet had ingepland. Selecteert u er één, dan zal Teamleader deze taak over de geselecteerde periode in de agenda plaatsen.

Selecteert u een oppervlak over meerdere dagen, dan is het enkel mogelijk om een taak in te plannen. Het is dus niet mogelijk om via de click&drag een meeting over meerdere dagen te leggen.

Timetracking bevriezen

Maak het onmogelijk voor uw medewerkers om na een bepaalde periode nog wijzigingen aan te brengen aan hun timetracking. Via het instellingenmenu kunt u navigeren naar ‘Planning’. Daar vinden administrators een nieuwe optie om timetracking na een bepaalde periode te bevriezen. Deze periode kunt u instellen op 7, 14 of 30 dagen.

Geef collega’s toegang tot alle agenda’s

agendatoegang

Nog een feature voor administrators: u kunt er nu voor kiezen om bepaalde medewerkers toegang te verlenen tot alle agenda’s. Op die manier kunnen ze toch de agenda van anderen raadplegen, zonder dat ze daarvoor alle administratorrechten moeten hebben.

Deze instelling is terug te vinden via Instellingen > Medewerkers, bij het bewerken van een medewerker.

Werken bij Teamleader?

Teamleader neemt aan! Ben je op zoek naar een nieuwe, uitdagende job? Kijk dan snel eens op https://teamleader.has-jobs.com/!