Teamleader Blog Article

Trends Top gegevens updaten, Verliesredenen van deals beheren

Trends Top gegevens updaten, Verliesredenen van deals beheren

Trends Top update

In Teamleader was het al een hele tijd mogelijk om via een btw-nummer financiële- en contactgegevens op te vragen via de Trends Top database. Deze financiële informatie was echter enkel van het laatste beschikbare boekjaar te verkrijgen. Omdat er nu door Trends nieuwe data beschikbaar werden gemaakt van boekjaar 2013, kunnen de gegevens aangevuld worden. Er zijn twee mogelijkheden:

Wie een nieuw bedrijf (met btw-nummer) toevoegt, kan onmiddellijk de gegevens van beide boekjaren aankopen voor dezelfde prijs (20 cent). Je zal dan kunnen wisselen tussen de gegevens via het knopje met het jaartal op, zoals je hieronder kan zien.


Gegevens aankopen


Wie echter al gegevens had aangekocht, kan nu klikken op de knop ‘2013’. Trends Top stelt deze gegevens niet gratis ter beschikking, je zal dus een melding krijgen om de nieuwe gegevens aan te kopen, ook voor € 0,20 per bedrijf.

Redenen weigeren beheren

Wanneer een deal jammerlijk genoeg geweigerd wordt, kan dit om verschillende redenen zijn. Je kan in Teamleader ook deze redenen bijhouden, zodat je achteraf makkelijk statistieken kan trekken op de deze redenen. Zo kan je eenvoudig zien waarop je kan inspelen om toch meer aanvaarde deals te krijgen.


Redenen weigering beheren

 

Vanaf nu kan je deze verliesredenen ook beheren in de instellingen. Je kan ze bijvoorbeeld verwijderen, aanpassen van naam of wisselen van volgorde. Je kan ze ook alfabetisch laten rangschikken om sneller de juiste reden te vinden.

Dit kan je allemaal terugvinden via ‘Instellingen’, onder het tabblad ‘Deals’. In het kader van ‘Voorkeuren’ zal je onderaan ‘verliesredenen van deals beheren’ zien staan.


Verliesredenen deals