Teamleader Blog Article

Updates aan de Teamleader cloudplatformen

Updates aan de Teamleader cloudplatformen

Achtergrond aanpasbaar voor alle cloudplatformen

Het kon al voor Cloudsign, maar sinds deze week kan je voor al onze cloudplatformen – Cloudsign, Invoicecloud, Ticketcloud en Projectcloud – een eigen achtergrondafbeelding instellen. Zo kan je een achtergrond kiezen die bij je bedrijf past, zodat klanten weten dat de offerte, factuur… van een betrouwbare bron komt.

Je kan een uniforme achtergrond instellen voor alle cloudplatformen via Instellingen > Cloudplatformen. Je krijgt het beste resultaat met een afbeelding met afmetingen van 1920x1080 pixels.

Je kunt er desgewenst ook nog de primaire kleur van de platformen aanpassen, zodat het overeenstemt met je eigen huisstijl.


Layout aanpassen

 

Opens van Invoicecloud loggen

Stuur je je facturen vaak via Invoicecloud naar je klanten? Dan hebben we er een handig weetje bij voor jou: als een klant een factuur bekijkt via het platform, krijg je dit te zien in de tracking bij de bedrijfs- of contactpagina. Vanaf nu weet je dus wanneer een klant zijn factuur ontvangt en opent. Geen smoesjes meer voor laattijdige betalingen!


Overzicht facturen


Gerelateerd hieraan is ook het volgende: vanaf nu krijg je een notificatie telkens iemand een offerte (let op: geen factuur) bekijkt via Cloudsign. Zo kan je twijfelende klanten nog snel over de streep trekken!


Offertes online bekijken

 

Ondersteuning voor bijlagen in Ticketcloud

Zoals we vorige week beloofd hadden, is naast de aanpasbare achtergrond nu ook de optie om bijlagen te downloaden die gekoppeld zijn aan een ticket. Stuurt er dus iemand een bijlage naar je support om zijn vraag mee te staven, dan zal je de bestanden nu ook terugvinden op het online platform.

Welkomstboodschap uploaden voor Teamleader Voice

Wie graag een welkomstboodschap wil toevoegen aan Teamleader Voice, kon dit in het verleden al zelf opnemen. We hebben deze optie lichtjes aangepast. Omdat we veel problemen ondervonden met het opnemen van de boodschap, maakten we het nu mogelijk om een mp3-bestand te uploaden. Je kan dus zelf je boodschap opnemen en achteraf invoeren in Teamleader Voice!

Je kan deze optie nog steeds vinden via Integraties > Teamleader Voice > ‘upload een welkomstboodschap’.


Welkomstboodschap