Teamleader Blog Article

Web2Lead met Jotform, Meeting plannen? Sorry, out of office!

Web2Lead met Jotform, Meeting plannen? Sorry, out of office!

Verantwoordelijke voor vakantiegoedkeuring

Tot voor kort kwamen alle verlofaanvragen ofwel binnen bij de admin van je Teamleaderaccount, of bij de manager van het team waarvan je deel uitmaakt. Een kleine aanpassing hier zorgt ervoor dat je nu ook één persoon binnen het hele bedrijf kan aanduiden die de aanvragen kan behandelen.


Goedkeuring verlof

 

Als iemand binnen het bedrijf dan een aanvraag voor verlof indient, zal deze persoon hier melding van krijgen. Hij of zij kan dan de vakantie goedkeuren of weigeren. Meer weten over vakantieplanning? Lees deze How To!

Meeting plannen? Out of office!

Stel, je nodigt graag één of meerdere van je collega’s uit in een belangrijke, al dan niet interne meeting. Op het moment dat je uiteindelijk samenzit, komt deze persoon niet opdagen. Wat blijkt? Hij of zij heeft vrij, iets wat overigens waarschijnlijk al weken gepland stond. Daar sta je dan met je mond vol tanden…

Niet langer!

Nodig je nu een collega uit voor een meeting op het moment dat hij of zij vrij heeft, dan komt er naast hun naam een duidelijke ‘out of office’ melding te staan. Zo weet je zeker of iemand wel degelijk beschikbaar is op het geplande moment.


Aanwezige collega's

 

Web2Lead-formulieren maken met Jotform

In één van onze vorige Feature Fridays kondigden we al aan dat je eenvoudig leads vanop je website automatisch kan doorsturen naar Teamleader via onze Web2Lead-formulieren. Je kan hiervoor gebruik maken van Unbounce, Formstack of Wufoo.

Ondertussen voegden we hier een vierde mogelijkheid aan toe: Jotform.
Via www.jotform.com bouw je op dezelfde manier als Formstack of Wufoo je eigen formulieren. Maak gebruik van enkele voorgedefinieerde thema’s of stel zelf volledig zelf je eigen formulier samen. Hoe je het formulier linkt aan Teamleader, lees je in deze How To!

Vakantiedagen na de komma

Een kleine update aan de vakantieregeling binnen Teamleader laat het vanaf nu toe om ook decimalen toe te voegen aan je vakantietijd. Zo kan je bijvoorbeeld het maximaal aantal uren beperken tot 100,20 uur. Op deze manier kan je nog beter je werk- en vakantie-uren opdelen.

Meerdere antwoordadressen definiëren bij ticketing

Soms kan het gebeuren dat je onder verschillende bedrijfsentiteiten je support beheert in Teamleader. Het lijkt maar raar als een klant een ticket stuurt naar adres B en je een antwoord terug krijgt van bedrijf A, omdat er maar één adres gekoppeld is aan het ticketsysteem.

Vandaar dat je nu meerdere adressen kan definiëren van waaruit een antwoord kan gestuurd worden. Stel, een klant heeft een probleem en stuurt naar info@teamleader.nl. Ook al kwam dit terecht in de ticket inbox, je kon enkel maar antwoorden vanuit support@teamleader.nl. Nu stel je simpelweg een tweede adres in bij de instellingen van je ticketing en Teamleader stuurt automatisch vanuit het juiste adres terug!


Tickets beantwoorden