Teamleader Blog Article

Web2Leads uitbreiding, Overzicht gedeeltelijk gefactureerde Deals

Web2Leads uitbreiding, Overzicht gedeeltelijk gefactureerde Deals

Bedrijven linken via Web2Leads

Deze Feature Friday pakken we met plezier uit met een handige toevoeging aan onze Web2Lead-formulieren. Deze toevoeging laat je namelijk toe om direct een bedrijf te linken aan het toegevoegde contact.

Voeg je nu een veld toe als bijvoorbeeld ‘bedrijfsnaam’, dan kan Teamleader dit herkennen. Het gevolg is dat er automatisch een bedrijf wordt aangemaakt met de gegevens van de persoon als gerelateerd contact. Ook een btw- of kvk-nummer wordt direct herkend als bestaand veld.

Alle beschikbare velden voor Web2Leads kan je hier raadplegen.

Gedeeltelijk gefactureerd zichtbaar bij Deals

Gefactureerde bedragen

Wie vaak voorschotfacturen maakt vanuit de Deals, kan soms wel eens het overzicht verliezen tussen gedeeltelijk en volledig betaalde offertes. Om je het leven iets makkelijker te maken, hebben we daarom een kleine aanpassing gemaakt bij de kolom ‘gefactureerd’ in je dealoverzicht.

Hier krijg je nu ook te zien of een deal volledig, gedeeltelijk of helemaal niet gefactureerd is. Ook als er van deze deal een project werd aangemaakt, krijg je dit hier te zien. Zo kan je in één oogopslag te weten komen wat de status van je (on)gefactureerde deals is!

Je kan je kolomoverzicht wijzigen door op het moersleutelicoontje rechts onderaan je dealoverzicht te klikken.