Teamleader Blog Article

Welkomstbericht Twilio, Bellen via je browser, Exact Online voor Duitsland

Welkomstbericht Twilio, Bellen via je browser, Exact Online voor Duitsland

Welkomstbericht via Twilio

Welkomstboodschap

Gebruikers van Twilio kunnen hun klanten vanaf heden verwennen met een aangenaam, zelf ingesproken welkomsttekstje. Zo weten bellers onmiddellijk dat ze bij het juiste bedrijf aanbeland zijn én, kleine tip: je kan ze informeren dat hun gesprek al dan niet wordt opgenomen (verplicht in sommige landen, zoals we twee weken geleden meldden).

Deze instellingen kan je uiteraard terugvinden via ‘Integraties’ onder ‘Twilio’. Hier kan je kiezen om de welkomstboodschap aan te vinden en je kan er onmiddellijk één opnemen. Klik gewoon om het microfoontje om de opname te startten en te stoppen en na afloop kan je direct je boodschap herbeluisteren en desgewenst opnieuw opnemen!

Bellen via je browser

Bellen via browserOok voor niet-Twilio-gebruikers hebben we goed nieuws: onze click-to-dial-functionaliteit beperkt zich heden ten dage niet meer exclusief tot gebruikers van VoIP-diensten. Bij elke contactpersoon of elk bedrijf met een telefoonnummer zal je nu zien dat dit aanklikbaar is. Probeer het, en je zal zien dat je de mogelijkheid krijgt om met andere opties te bellen.

Andere opties, daar bedoelen we bijvoorbeeld plugins zoals Skype of FaceTime mee, die het mogelijk maken om ook via webbrowsers te bellen. Skype heeft bijvoorbeeld de klik-en-bel-optie waarmee bellen vanuit de browser mogelijk wordt. De Skype plugin kan je hier downloaden.

Exact Online voor Duitsland

Ondertussen is onze Duitse tak van Teamleader goed en wel opgestart in Berlijn, zelfs met de nodige persaandacht. Ook intern zijn we klaar om het Duitse volk te bedienen. Zo zorgden we er ondertussen voor dat ook in Duitsland het boekhoudpakket Exact Online kan gekoppeld worden aan Teamleader.

De koppeling kan nog steeds gemaakt worden via je persoonlijk menu rechtsboven, onder ‘Integraties’. Wil je graag in detail weten hoe je de koppeling legt, raadpleeg dan onze How To!