Teamleader blog
Teamleader Blog Article

Work Smarter 2019: Hoe zorg je ervoor dat je baas voor het hele team tickets koopt?

Work Smarter 2019: Hoe zorg je ervoor dat je baas voor het hele team tickets koopt?

Natuurlijk was jij al van plan om naar Work Smarter 2019 te gaan, dit evenement wil je niet missen! Toch zijn wij nog niet tevreden. Jij verdient het namelijk om niet alleen te hoeven gaan. 

Op 5 november ben jij de hele dag te vinden in de Fabrique in Utrecht. Deze ontzettend toffe locatie was vroeger een lijnolie- en mengvoederfabriek. Er is dus veel te ontdekken. Dat is veel leuker en leerzamer om zo'n dag met je collega’s te delen. Zo overtuig jij jouw baas.

1. Bijzijn is meemaken

Iedereen die iemand is binnen het mkb, is aanwezig op Work Smarter 2019. Geen wonder, want de grootste uitdagingen van mkb-bedrijven worden hier besproken. Van leadgeneratie tot echte focus op je doelgroep, het komt allemaal voorbij. De afgelopen zeven edities is het evenement uitgegroeid tot de meest praktische van Nederland. Verwacht voornamelijk praktische tips & tricks, die jullie de dag erna meteen kunnen toepassen.

Met ruim 650 ondernemers, projectmanagers en salesmanagers afgelopen jaar is de kans groot dat je prospects én concurrenten al een kaartje bemachtigd hebben.

Wrijf het er nog maar even in bij je baas: met hoe meer mensen je bent, hoe meer potentiële klanten jullie kunnen aanspreken. Het zou wel erg zonde zijn om de kans te laten liggen. Voelt hij de druk al?

2. Wees creatief

Om je baas te overtuigen voor je hele team tickets te kopen, moet je creatief zijn. Een keertje vragen is niet genoeg. Is je werkgever visueel ingesteld? Maak dan een video of presentatie waarin je op een grappige manier duidelijk maakt hoe ongelofelijk graag jullie naar het Work Smarter 2019 willen.

Laat ook af en toe je laptop openstaan op de sprekerspagina van Work Smarter. Grote kans dat onze ruim 20 internationale sprekers en lokale experts hem over de streep trekken. Een bekende kop en naam doet wonderen.

3. Tel uit je winst

Nog een goede reden om met je hele team naar Work Smarter te gaan: als groep krijg je flinke korting. Kom je met een groep van minimaal drie mensen (bijvoorbeeld het hele bedrijf van 10 personen), dan betaal je slechts € 35 per persoon. 

Dat is € 15 goedkoper dan een early bird ticket en € 40 (!) goedkoper dan een normaal ticket.

De ticketkosten kan hij noteren als bedrijfskosten en deels aftrekken van de belasting. Betaalt hij inkomstenbelasting? Dan mag hij 80% aftrekken. Is hij ondernemer voor de vennootschapsbelasting? Dan mag hij 73,5% aftrekken. Kassa. Tel uit je winst.

4. Ben Tiggelaar komt

WS_BE_19_Social_11

Met dit laatste argument zijn jullie binnen, geen twijfel mogelijk. Grote kans dat de ogen van je baas spontaan beginnen te glinsteren bij het zien van Ben’s naam. Hij is bestsellerschrijver, veelgevraagd spreker en gedragswetenschapper.

Vinden jullie als team verandering ook zo ongelofelijk lastig? Ben helpt. Hij leert jullie hoe je in drie stappen echte veranderingen kunt doorvoeren. Veranderingen die niet binnen een maand weer zijn teruggedraaid door die ene driftige manager. Extra belangrijk dus om hier met je hele team bij te zijn, zo staan alle neuzen dezelfde kant op. 

Zien wij jullie op 5 november? Zou zo leuk zijn!